Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT D'ANDRATX

Núm. 6067
Extracte convocatòria beques de formació pràctica per a estudiants universitaris 2018

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Aprovada per la Junta de Govern Local, en sessió ordinària celebrada dia 25 de maig de 2018, la convocatòria de beques de formació pràctica per a estudiants universitaris es fa públic el present extracte de la convocatòria:

"Extracte de la convocatòria de beques de formació pràctica per a estudiants universitaris.

Codi de la Convocatòria: 401948

De conformitat amb el previst en els articles 17.3.b i 20.8.a de la Llei 38/2003, de 17 de Novembre, General de Subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria el text complet de la qual pot consultar-se en la Base de dades Nacional de Subvencions (http://www.pap.minhap.go.es/bdnstrans/index):

Primer.- Beneficiaris.

- Hi poden participar els estudiants de Grau, Màster Universitari o títol propi de la UIB (que tenguin com a mínim 160 hores) i que hagin superat almenys un 50 per cent dels crèdits dels estudis. En el cas dels Màsters universitaris o títols propis de la UIB que tinguin una durada d'un curs acadèmic, les condicions de participació seran les que s'estipulin al pla d'estudis.

- Tenir un número de la Seguretat Social.

- Els titulats no poden gaudir d'aquest tipus de pràctiques

Per els estudiants que no siguin de la UIB s'establiran en primer lloc els corresponents convenis amb les universitats corresponents tot i que els requisits serán els mateixos i les quanties a pagar també.

Els peticionaris han estar al corrent de les seves obligacions fiscals amb aquest Ajuntament, i no ser deutors al mateix per qualsevol altre concepte no tributari. De no ser així, tendran 10 dies hàbils per a resoldre la deficiència detectada.

El simple fet de presentar la sol·licitud de les beques de formació pràctica, suposa acceptar aquestes bases i en cas de falsedat o omissió total o parcial de la documentació presentada s’incorrerà en responsabilitat.

Segon.- Objecte.

  1. L’objecte d’aquesta convocatòria és regular les ajudes que concedirà l’Ajuntament d’Andratx a estudiants universitaris per afavorir la seva formació i pràctica professional.

  2. L’objectiu prioritari d’aquestes ajudes és completar la formació acadèmica, adquirir experiència i donar suport professional a l'alumne. Per tant, no hi ha vinculació laboral entre l'Ajuntament i l'alumne.

  3. Les pràctiques extracurriculars d’alumnes de Grau, Màsters Universitaris i títols propis de la UIB queden regulades per la següent normativa:

- Real Decreto 592/2014, d’11 de juliol de 2014 publicat al Boletín Oficial del Estado Núm. 184 de 30 de juliol de 2014

- acord normatiu del dia 19 de setembre de 2014 de la UIB publicat al FOU núm. 405 de 17 d’octubre de 2014

d. Les pràctiques extracurriculars en empreses/entitats suposen l’acolliment a l'Ajuntament d'Andratx d’un/a estudiant universitari/ària, durant un màxim de 650 hores per curs acadèmic, per completar pel que fa a la pràctica la formació acadèmica de l’estudiant.

c. objectiu de les pràctiques és la formació de l’estudiant universitari/ària, per tant, no hi ha vinculació laboral entre l’empresa/entitat i l’estudiant.

Tercer- Bases Reguladores.

Ordenança General de Subvencions de l’Ajuntament d’Andratx

http://www.caib.es/eboibfront/es/2017/10643?&p_numero=10643

Quart.- Quantia.

La beca -que ha de ser abonada per l'Ajuntament- depèn del nombre d'hores de pràctiques que l'estudiant/a faci al dia. A la retribució esmentada a continuació se li ha d'aplicar un 2 per cent de retenció d’IRPF, que s’ha de restar a les quantitats brutes, que seran mensuals:

  • 79,59 euros bruts, si l’estudiant/a realitza una hora diària.
  • 159,18 euros bruts, si l’estudiant/a realitza dues hores diàries.
  • 238,77 euros bruts, si l’estudiant/a realitza tres hores diàries.
  • 318,36 euros bruts, si l'estudiant/a realitza quatre hores diàries.
  • 397,95 euros bruts, si l'estudiant/a realitza cinc hores diàries.
  • 477,55 euros bruts, si l'estudiant/a realitza sis hores diàries (només durant els períodes no lectius).
  • 557,14 euros bruts, si l'estudiant/a realitza set hores diàries (només durant els períodes no lectius).

L'Ajuntament abonarà a la Seguretat Social la quota empresarial de cotització corresponent al becari, establerta segons el RD 1493/2011, de 24 d’octubre.

l'Ajuntament, a càrrec de l'aplicació pressupostària 16.326.48101 «Beques formació Pràctica» , amb la quantitat de vint mil euros (20.000,00 €).

Quint.- Termini de presentació de sol·licituds

Les sol·licituds hauran de presentar-se al SAC de l'Ajuntament d'Andratx en horari de 8'30 a 13'30h de dilluns a divendres. Així mateix també es podran presentar en els llocs establerts en l’art. 18, de la Llei 39/2015 de 1 d'octubre 2015, Procediment Administratiu Comú, el termini serà de 15 dies a partir de la publicació de l'extracte de les mateixes al BOIB."

La qual cosa es fa públic pel seu general coneixement.

  

Andratx, 5 de juny de 2018

La Batlessa, 

Katia ROUARCH