Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

AGÈNCIA DEL TURISME DE LES ILLES BALEARS

Núm. 5928
Resolució del director gerent de l’Agència de Turisme de les Illes Balears (ATB) per la qual es publica la relació de convenis de col·laboració subscrits per l’ATB en el primer quadrimestre de l’any 2018

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

La Llei 4/2011, de 31 de març, de la bona administració i del bon govern de les Illes Balears, en el seu article 21 regula que els òrgans de l’Administració de la Comunitat Autònoma i els ens del sector públic instrumental autonòmic han de trametre al Butlletí Oficial de les Illes Balears, en els primers vint dies dels mesos de gener, maig i setembre de cada any, una llista dels convenis de col·laboració subscrits en el quadrimestre anterior, tant si és amb una altra administració pública com amb una entitat privada.

Per tot això, dict la següent

RESOLUCIÓ

Publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears la relació de convenis de col·laboració subscrits per l’ATB en el primer quadrimestre de l’any 2018: 

Conveni de col•laboració entre l'ATB i l' entitat Viajes Barceló SL per a la realització d'accions promocionals en mercats exteriors sota la modalitat comarqueting promocional exterior.(Exp.098-8/2017)

Conveni de col•laboració entre l'ATB i l' entitat Nautalia Viajes SL per a la realització d'accions promocionals en mercats exteriors  sota la modalitat comarqueting promocional exterior.(Exp.098-9/2017)

Acord Marc de col•laboració entre l'Ajuntament d'Alcúdia i l'Agència de Turisme de les Illes Balears  pel patrocini del projecte "descobreix Alcúdia" en el marc de la convocatòria pùblica  per a la millora de la competitivitat turística des de l'1 de gener fins al 31 de maig de 2018. (Exp. 013-01/2018)

Acord Marc de col•laboració entre l'Ajuntament de Formentera i l'Agència de Turisme de les Illes Balears per al projecte "Formentera fotogràfica VI" en el marc de la convocatòria pública  per a la millora de la competitivitat turística des de l'1 de gener fins al 31 de maig de 2018. ( Exp. 013-29/2018)

Acord Marc de col•laboració entre l'Ajuntament de Ferreries  i l'Agència de Turisme de les Illes Balears  per al projecte "Ferreries tot l'any" en el marc de la convocatòria pública per a la millora de la competitivitat turística des de l'1 de gener fins al 31 de maig de 2018. (Exp.013-36/2018)

Conveni de col•laboració entre l'Agència de Turisme de les Illes Balears (ATB) i el Consell Insular de Menorca per a la dinamització turística de les coves de Cala Blanca ( Exp.009/2018)

Conveni Interadministratiu  entre l'ATB i el Consell Insular de Menorca per la col•laboració i coordinació a l'accés als serveis contractats per l'ATB en matèria promoció turística  per a cobrir les activitats incloses al Pla d'Acció 2018 previ al traspàs real i efectiu de les competències en matèria de promoció turística (Exp. 043/2018)

Conveni Interadministratiu  entre l'ATB i el Consell Insular de Formentera per la col•laboració i coordinació a l'accés als serveis contractats per l'ATB en matèria promoció turística  per a cobrir les activitats incloses al Pla d'Acció 2018 previ al traspàs real i efectiu de les competències en matèria de promoció turística (Exp. 044/2018)

Conveni de col•laboració entre l'Agència de Turisme de les Illes Balears i la Fundació Handisport per a la realització del projecte" Illes Balears per a Tothom".(Exp. 083/2018)

Conveni Interadministratiu entre l'ATB i el Consell Insular de Mallorca per a una millor col•laboració i coordinació a l'accés als serveis contractats per l'ATB en matèria promoció turística per a cobrir les activitats incloses al Pla d'Acció 2018 una vegada produït el traspàs de les funcions i els serveis inherents a les competències pròpies dels consells en matèria de promoció turística ( Exp. 084/2018)

Conveni interadministratiu entre l'ATB i el Consell Insular de Menorca per la col•laboració i coordinació a l'accés als serveis contractats per l'ATB en matèria promoció turística  per a cobrir les activitats incloses al Pla d'Acció 2018 una vegada produït el traspàs de les  funcions i els serveis inherents a les competències pròpies  en matèria de promoció turística (Exp. 085/2018)

Conveni interadministratiu entre l'ATB i el Consell Insular de Formentera per la col•laboració i coordinació a l'accés als serveis contractats per l'ATB en matèria promoció turística  per a cobrir les activitats incloses al Pla d'Acció 2018 una vegada produït el traspàs de les  funcions i els serveis inherents a les competències pròpies en matèria de promoció turística (Exp. 086/2018)

   

Palma, 14 de maig de 2018

El director gerent de l’ATB

Jaume Alzamora Riera