Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

CONSELL INSULAR D'EIVISSA

Núm. 5897
Renúncia conseller executiu del Consell Insular d'Eivissa

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Atesa la renúncia al càrrec de conseller executiu del Departament de Medi Ambient, Medi Rural i Marí d'aquesta Corporació, expressa i manifestada per escrit (dirigit a aquesta Presidència) signat pel Sr. Miguel Alejandro Vericad Marcuello en data 30 de maig de 2018, i amb entrada en aquesta Corporació en data 31-5-2018 (i núm. REG: 2018011181).

Atès l'article 63 (Nomenament i cessament) del Reglament orgànic d'aquesta Institució (BOIB núm. 136, de 18/09/2010, correcció d'errors en BOIB núm. 148, de 14/10/2010, modificació en BOIB núm. 48 de 16/4/2016) -en endavant ROCI-, apartat 4, que disposa:

"4. Els consellers executius i les conselleres executives cessaran en el seu càrrec en els següents casos:

(...)

c) Per renúncia al càrrec, que ha de ser expressa i manifestada per mitjà d’un escrit dirigit a la Presidència del Consell Insular.

(...)".

Atès el que preveu l'apartat 5 del dit article 63:

"5. En els supòsits de cessament en el càrrec de conseller executiu o consellera executiva per raó de les causes previstes en les lletres a, b i c anteriors o, en un altre cas de concurrència de qualsevol circumstància que impedeixi temporalment l’exercici de les seues funcions, la direcció i el despatx dels assumptes propis del departament encapçalat pel conseller executiu o consellera executiva cessant o temporalment impedit els assumirà, de manera provisional i fins que no es nomeni un nou conseller executiu o consellera executiva o desaparegui la circumstància impeditiva, aquell altre conseller executiu o consellera executiva que, als efectes de la suplència o la substitució temporal del conseller o consellera cessant o impedit, designi la Presidència del Consell Insular d’Eivissa".

Per tot l'anterior, aquesta Presidència, en ús de les facultats que té conferides, i de conformitat amb l'esmentat article 63.5 del ROCI,

DISPOSA

Primer- Prendre coneixement de la renúncia com a conseller executiu del Departament de Medi Ambient, Medi Rural i Marí de la Corporació del Sr. Miguel Alejandro Vericad Marcuello, que cessa com a conseller executiu d'aquest Consell Insular.

Segon- Designar temporalment, per a la direcció i el despatx dels assumptes propis del Departament de Medi Ambient, Medi Rural i Marí, el Sr. Gonzalo Juan Ferragut, conseller executiu del Departament d'Economia i Hisenda, fins que aquesta Presidència procedeixi, d'acord amb l'article 9.2 f de la Llei 8/2000, de 27 d'octubre, de consells insulars, a la reestructuració dels Departaments o altra mesura escaient.

Tercer- Comunicar aquest decret a les persones interessades i publicar-lo al BOIB per a general coneixement.

Quart- Donar-ne compte al proper Ple que se celebri.

Eivissa, 31 de maig de 2018

La secretària tècnica de Presidència, Transparència, Bon Govern, TIC i Participació Ciutadana

Yolanda Veny Villanueva