Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT D'INCA

Núm. 5895
Bases reguladores de la convocatòria per a l’atorgament de subvencions en règim de concurrència competitiva de l'ajuntament d'Inca per al foment de l'ocupació per a l'any 2018

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Extracte de les bases de la convocatòria per a l’atorgament de subvencions en règim de concurrència competitiva de l’Ajuntament d’Inca per al fomento de l’ocupació per a l’any 2018.

BDNS (400391): De conformitat amb el previst en els articles 17.3.b i 20.8.a de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria el text complet de la qual pot consultar-se en la Base de Dades Nacional de Subvencions (http://www.pap.minhap.gob.es/bdnstrans/index):

Primer. Persones Beneficiàries

Las persones beneficiàries d’aquestes subvencions seran les persones físiques i jurídiques beneficiàries d’una subvenció concedida en la convocatòria de subvencions al foment de l’ocupació de 2017 que a 31 de desembre de 2017 no haguessin esgotat l’import màxim subvencionable i que tinguin dret a aquesta subvenció pel temps restant.

També seran persones beneficiàries les persones desocupades que s’incorporen al món laboral com a persones autònomes que hagin causat alta inicial en el RETA, o règim especial equivalent; les persones físiques o jurídiques privades de fins a deu (10) persones treballadores contractades i facturació anual inferior a dos milions (2.000.000 €) d’euros, que incorporin persones treballadores residents en el municipi d’Inca o realitzin millora de l’estètica exterior dels comerços, a partir de l’1 de gener de 2018 i que desenvolupin la seva activitat en el municipi d’Inca.

Segon. Finalitat:

L’objecte d’aquestes bases és incentivar el foment de l’emprenedoria local, l’activitat econòmica i la millora de l’ocupació, així com la millora del petit comerç dins l’àmbit econòmic, mitjançant tres línies d’ajuts.

Tercer. Bases reguladores:

Bases reguladores generals per a la concessió de subvencions de l’Ajuntament d’Inca estan regulades en l’Ordenança general de subvencions publicada en el BOIB núm. 66, de 26 de maig de 2016.

http://www.caib.es/eboibfront/ca/2016/10494/580630/aprovacio-definitiva-de-l-ordenanca-general-de-sub

Las bases de la convocatòria es publiquen en el portal web de l’Ajuntament d’Inca.

http://incaciutat.com/es/subvencions/

Quart. Import:

La dotació total de la convocatòria de subvencions serà de 40.000 euros.

Quint. Termini de presentació de sol·licituds:

El termini de presentació de sol·licituds serà a partir del dia següent de la data de publicació d’ aquest mateix extracte de la convocatòria al BOIB.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                

Inca, 24 de maig de 2018

El Batle

Virgilio Moreno Sarrió