Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'EDUCACIÓ I UNIVERSITAT

Núm. 5854
Resolució de la directora general de Personal Docent de 30 de maig de 2018 per la qual se cita a termini les persones interessades en el recurs contenciós administratiu, procediment ordinari núm. 118/2018

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

L’entitat Asociación Nacional de Interinos y Laborales ha interposat un recurs contenciós administratiu, actuacions núm. 118/2018 que se segueixen pel procediment ordinari al Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears contra la Resolució de la directora general de Personal Docent de la Conselleria d’Educació i Universitat de dia 28 de febrer de 2018, per la qual es convoquen les proves selectives d’ingrés, accés i adquisició de noves especialitats als cossos docents de mestres, de professors d’ensenyament secundari, de professors d’escoles oficials d’idiomes i de professors de música i arts escèniques a les Illes Balears.

 Fonaments de dret

1. L’article 49 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

2. L’article 42 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del procediment administratiu comú de les Administracions Públiques.

Per això, dict la següent

Resolució

1. Remetre l’expedient administratiu corresponent al Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears.  

2. Citar a termini les persones interessades en el recurs contenciós administratiu, actuacions núm. 118/2018, que se segueixen pel procediment abreujat al Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears, per tal que es puguin personar com a demandades davant aquest Jutjat en el termini de nou dies des de la data de publicació d’aquesta Resolució. 

3. Informar a les persones interessades que els demandats citats legalment poden comparèixer a les actuacions judicials dins el termini concedit. Si ho fan posteriorment, se'ls ha de considerar part per als tràmits no preclosos. Si no hi compareixen oportunament, continua el procediment pels seus tràmits, sense que hi hagi lloc a efectuar-hi, en estrades o de qualsevol altra forma, notificacions de cap mena. 

4. Publicar aquesta resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Palma, 30 de maig de 2018

La directora general,

Rafaela Sánchez Benítez