Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

SINDICATURA DE COMPTES

Núm. 5838
Acord del Consell de la Sindicatura pel qual es modifica la composició del Tribunal qualificador i el temari de les proves selectives per a l’ingrés en el cos d’auditors de la Sindicatura de Comptes de les Illes Balears

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. En el BOIB núm. 15, d’1 de febrer de 2018, es va publicar l’Acord del Consell de la Sindicatura, de 22 de gener de 2018, pel qual s’aproven la convocatòria, les bases, els exercicis, el barem de mèrits, el temari, el model de sol·licitud, el model de declaració de la persona interessada i la designació del Tribunal qualificador de les proves selectives per a l’ingrés en el cos d’auditors de la Sindicatura de Comptes de les Illes Balears (correcció d’errades BOIB núm. 53, d’1 de maig de 2018).

2. En el BOIB núm. 59, de 12 de maig de 2018, es varen publicar les llistes definitives de persones admeses i excloses per participar en les proves selectives esmentades.

3. Un vocal suplent del Tribunal qualificador de les dites proves selectives va manifestar una causa legal d’abstenció, que es considera procedent i que n’impossibilita l’actuació, per la qual cosa es fa necessari designar un nou membre del Tribunal per poder continuar la tramitació del procés.

4. En el temari aprovat pel Consell de la Sindicatura hi ha una incoherència en un dels temes referits a la contractació del sector públic, ja que no s’adapta al contingut de la normativa en vigor, per la qual cosa és necessari fer la modificació corresponent.

Fonaments de dret

1. La base 6.4 de la convocatòria de les proves selectives per a l’ingrés en el cos d’auditors de la Sindicatura de Comptes de les Illes Balears disposa que les persones que integren el Tribunal han d’abstenir-se i poden ser recusades per les persones interessades quan hi concorrin les circumstàncies previstes en els articles 23 i 24 de la Llei 40/2015, d’1 d’octubre, de règim jurídic del sector públic.

2. S’adapta el tema 26 del temari al que disposa la Llei 9/2017, de 8 de novembre, de contractes del sector públic.

Per això, el Consell de la Sindicatura

Acorda

1. Modificar la composició del Tribunal qualificador de les proves selectives per a l’ingrés en el cos d’auditors de l’SCIB, establerta en l’annex VI de l’Acord del Consell de la Sindicatura pel qual s’aproven la convocatòria, les bases, els exercicis, el barem de mèrits, el temari, el model de sol·licitud, el model de declaració de la persona interessada i la designació del Tribunal qualificador de les proves selectives per a l’ingrés en el cos d’auditors de la Sindicatura de Comptes de les Illes Balears (BOIB núm. 15, d’1 de febrer de 2018; correcció d’errades BOIB núm. 53, d’1 de maig de 2018), amb la designació d’un nou vocal en substitució del que ha presentat causa d’abstenció.

2. Publicar l’annex VI amb la nova composició del Tribunal qualificador esmentat.

3. Modificar el temari de les proves selectives per a l’ingrés en el cos d’auditors de l’SCIB, establert en l’annex IV de l’Acord del Consell de la Sindicatura pel qual s’aproven la convocatòria, les bases, els exercicis, el barem de mèrits, el temari, el model de sol·licitud, el model de declaració de la persona interessada i la designació del Tribunal qualificador de les proves selectives per a l’ingrés en el cos d’auditors de la Sindicatura de Comptes de les Illes Balears (BOIB núm. 15, d’1 de febrer de 2018; correcció d’errades BOIB núm. 53, d’1 de maig de 2018), el tema 26 del qual passa a tenir el contingut següent:

26. Contractació del sector públic (IV). Efectes, execució, modificació i extinció dels contractes del sector públic. La racionalització tècnica de la contractació. La contractació privada de l’Administració.

   

 

Palma, 30 de maig de 2018

El síndic major

Joan Rosselló Villalonga

  

Annex VI

Tribunal qualificador

El Tribunal qualificador de les proves selectives per a la cobertura de llocs d’auditors a la Sindicatura de Comptes de les Illes Balears, el constitueixen:

Titulars:

President: Josep Amengual Antich, viceinterventor de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears

Vocals:

1. Ramon Rosselló Lozano, funcionari de carrera del cos de l’advocacia de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears

2. Julio Capilla Vidal, president de l’Institut de Censors Jurats de Comptes, Agrupació Territorial de Balears

3. Antoni Cànaves Reynés, escala de funcionaris d’Administració local amb habilitació de caràcter nacional, interventor de l’Ajuntament d’Inca

4. Eva María Ortín Pina, auditora de l’SCIB (designada per sorteig entre el personal funcionari de carrera del cos d’auditors de l’SCIB)

Secretària:

Núria Garcia Canals, funcionària de carrera del cos de titulats superiors de l’SCIB

Suplents:

President: Bartomeu Matas Martorell, interventor adjunt de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears

Vocals:

1. Jesús Garcia Garriga, funcionari de carrera del cos de l’advocacia de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears

2. Alberto Alejo Garau Muntaner, secretari de l’Institut de Censors Jurats de Comptes, Agrupació Territorial de Balears

3. Sebastià Vicens i Pons, escala de funcionaris d’Administració local amb habilitació de caràcter nacional, tresorer de l’Ajuntament de Calvià

4. Maria Magdalena Oliver Rotger, auditora de l’SCIB (designada per sorteig entre el personal funcionari de carrera del cos d’auditors de l’SCIB)

Secretària

Maria Antònia Andreu Servera, funcionària de carrera del cos de titulats superiors de l’SCIB