Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI DE SALUT DE LES ILLES BALEARS

Núm. 5833
Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de 30 de maig de 2018 per la qual es resol la convocatòria per a la provisió, pel procediment de concurs, del lloc de treball de cap de secció de Recursos Humans- Nòmines de la plantilla orgànica autoritzada de l'Hospital de Son Llàtzer

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1. El dia 17 de febrer de 2018 si va publicar en el BOIB núm.22, la resolució del director general del Servicio de Salut de les Illes Balears d'13 de febrer de 2018 per la qual es convoca, pel procediment de concurs, un lloc de treball de Cap de secció de Recursos Humans- Nòmines de la plantilla orgànica autoritzada de l'Hospital Són Llàtzer.

2. El dia 27 de març de 2018  es reuneix la Comissió de Selecció a l'efecte de verificar que la persona aspirant compleixen els requisits exigits en la convocatòria i valorar els mèrits al·legats per aquestes.

3. El dia 12 d'abril  de 2018, es publica en el tauler d'anuncis de la Gerència de l'Hospital Son Llàtzer i en la web del servei de Salut de les Illes Balears l'Acord de 12 d'abril de 2018, de la Comissió de Selecció de la convocatòria referència.

4. En  el termini legalment establert s'ha rebut l'al·legació   de la  Sra. Concepción Torres García al llistat provisional. Acordant la comissió de selecció, en sessió de 21 de maig de 2018 el següent després de l'estudi de la mateixa:

- Serveis Prestats. La candidata al·lega en l'apartat de “una altra experiència professional relacionada amb el lloc al que s'opta” no se li ha puntuat els serveis prestats en el departament de RR.HH que justifica amb el certificat de serveis prestats i una descripció de lloc de treball.

Aquesta comissió després de la revisió de l'al·legat per la Sra. Torres ha de concloure que no procedeix la seva inclusió en aquest apartat. La resolució de 23 de maig de 2011, del director General del Servei de Salut de les Illes Balears, mitjançant la qual es dicten instruccions per a l'aplicació de l'Acord de Taula Sectorial de Sanitat de 22 de març de 2011, pel qual es regula el sistema de provisió dels càrrecs no directiu del personal estatutari de gestió i serveis, en la instrucció tercera punt dos recull:”-una altra experiència professional relacionada amb el lloc al que s'opta (és a dir, una altra experiència que no sigui la corresponent als serveis prestats en alguna de les categories necessàries per ocupar el lloc convocat o la corresponent a l'ocupació de llocs de prefectura i la valoració de la mateixa”.

Per si no fos prou, encara que això no modifica el resultat, el document de descripció  de lloc de treball presentat no justifica que l'estigui ocupant la candidata, ni les dates. 

- Formació. La Sra. Torres pel que fa a l'apartat de formació al·lega que s'han valorat els mèrits amb una puntuació d'1.88 punts,  i que en un procés previ se li havien valorat amb 3.18 punts.   

S'ha revisat la baremació d'aquest apartat, i aquesta Comissió conclou que per a la present convocatòria es manté la mateixa puntuació d'1.88 punts en aquest apartat de formació.

Fonaments de dret

1. Llei 55/2003, de 16 de desembre, de l'Estatut Marco del personal estatutari dels serveis de salut.

2. Reial decret Legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, per la qual s'aprova el text refós de la Llei de l'Estatut Bàsic d'Ocupació Pública.

3. Acord del Consell de Govern de 13 de maig de 2011 pel qual es ratifica l'Acord de la Mesa Sectorial de Sanitat pel qual es regula el sistema de provisió dels càrrecs no directius del personal estatutari de gestió i serveis del Servei de Salut de les Illes Balears (B.O.I.B. núm. 75, de 21/05/2011).

4. Acord del Consell de Govern de 18 de gener de 2013 pel qual es ratifica l'Acord de la Mesa Sectorial de Sanitat de 5 de desembre de 2012 pel qual es modifica l'Acord de la Mesa Sectorial de Sanitat de 22 de març de 2011 (B.O.I.B. núm. 11/2013, de 22 de gener)

5. Resolució de 23 de maig de 2011, del Director General del Servei de Salut de les Illes Balears, mitjançant la qual es dicten instruccions per a l'aplicació de l'Acord de Taula Sectorial de Sanitat de 22 de març de 2011, pel qual es regula el sistema de provisió dels càrrecs no directiu del personal estatutari de gestió i serveis (B.O.I.B. núm. 87, d'11/06/2011).

Per tot això, dicto la següent

Resolució

1. Donar la conformitat a la proposta de la Comissió de Selecció de la convocatòria.

2. Adjudicar, pel procediment de concurs del lloc de treball de cap de secció de Recursos Humans-Nòmines de la plantilla orgànica autoritzada de l'Hospital Son Llàtzer a la senyora Francisca Coll Fiol, amb DNI núm. 43025053B.

3. Publicar la present resolució en el tauler d'anuncis de l'Hospital Són Llàtzer, la web del Servei de Salut i en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Interposició de recursos

Contra aquesta resolució -que esgota la via administrativa- pot interposar-se un recurs de reposició davant l'òrgan que ho dicta, en el termini d'un mes a explicar des de l'endemà a la data en què s'hagi rebut la notificació, d'acord als articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, de Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques, en relació amb l'article 57 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

També pot interposar-se directament un recurs contenciós-administratiu davant la jurisdicció contenciós-administrativa en el termini de dos mesos a explicar des de l'endemà a la data que s'hagi rebut la notificació de la resolució, d'acord amb els articles 8.2 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciós-administrativa, sense perjudici de qualsevol altre recurs que es consideri procedent interposar.

 

Palma, 30 de maig de 2018

El director general del Servei de Salut de les Illes Balears,

Julio Miguel Fuster Culebras