Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE FELANITX

Núm. 5825
Aprovació del projecte de soterrament de les xarxes aèries d'energia elèctrica, de telefonia i d'enllumenat públic dels encreuaments dels carrers Badaluc, Pizà, Castellet, Reus, sa Plaça i Plaça de la Constitució de Felanitx

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Expedient electrònic 921/2018

La Junta de Govern Local de l’Ajuntament de Felanitx, en sessió ordinària celebrada el dia 29 de maig de 2018 ha adoptat, entre altres, el següent ACORD que en la seva part dispositiva diu:

“Primer. Aprovar el projecte de soterrament de les xarxes aèries d'energia elèctrica, de telefonia i d'enllumenat públic dels encreuaments dels carrers Badaluc, Pizà, Castellet, Reus, sa Plaça i Plaça de la Constitució de Felanitx, amb subjecció al compliment de les condicions imposades a:

- L'autorització de la Comissió Insular de Patrimoni Històric del Consell de Mallorca de dia 8 de maig de 2018.

- Els punts 7è, 8è i 9è de l'informe tècnic municipal de dia 25 de maig de 2018.

Segon. El pressupost d'execució material de les obres es fixa en la quantitat de 13.341,44 €, i el pressupost d'execució per contracta es fixa en la quantitat de 15.342, 66 €, més l'IVA corresponent. El termini d’execució de les obres és de 3 mesos.

Tercer. Publicar el present acord mitjançant anunci en el Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB) i en la seu electrònica de l'Ajuntament de Felanitx (www.felanitx.org).”

Recursos

Contra l'anterior acord, que posa fi a la via administrativa, es pot interposar amb caràcter potestatiu recurs de reposició davant la Junta de Govern Local de l’Ajuntament de Felanitx, en el termini d’un mes comptat des de la data de la darrera publicació, o es pot interposar directament recurs contenciós administratiu davant el Jutjat contenciós administratiu de Palma de Mallorca en el termini de dos mesos comptats des de la data de la darrera publicació, sense perjudici que es pugui exercitar qualsevol altre que s’estimi procedent.

Consulta i informació de l'expedient

L'expedient es pot consultar en el Departament d'Urbanisme de l’Ajuntament de Felanitx, de dilluns a divendres, de les 9:00h fins a les 14:00h, excepte festius. Per obtenir informació es podran utilitzar els mitjans (direcció postal, telèfon i fax) que s’indiquen a continuació: Ajuntament de Felanitx, Plaça de la Constitució núm. 1 07200 Felanitx (Illes Balears) - Telèfon 971580051 - Fax 971583271.

 

Felanitx, 30 de maig de 2018

El batle

Joan Xamena Galmés