Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE SES SALINES

Núm. 5821
Aprovació inicial de la modificació de l'article 54 de les Normes Subsidiàries de planejament municipal

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En sessió plenària ordinària de data 14 de maig de 2018 es varen adoptar, entre d’altres, els següents acords:

Primer.- Aprovar inicialment la modificació puntual de l’article 54 de les vigents NNSS de planejament municipal, per excepcionar de l’obligació de disposar d’aparcaments a les edificacions existents a la zona residencial intensiva d’especial protecció del nucli urbà de ses Salines construïdes amb anterioritat a l’entrada en vigor de les Normes vigents, per protegir la tipologia tradicional d’aquesta zona, i suprimir en les edificacions d’ús turístic l’exigència d’una plaça d’aparcament per cada cinc empleats, per considerar que és una previsió innecessària pels nuclis urbans de petites dimensions on habitualment resideixen el empleats dels establiments turístics, d’acord amb la modificació redactada el març de 2018, pel Sr. Jerónimo Sáiz Gomila, enginyer de Camins, Canals i Ports, i el Document ambiental estratègic, redactat el 27 de març de 2018 pels Sr. Gaspar Fuster Amer, assessor tècnic en Medi Ambient, Biòleg col. Núm. IB-00647.

Segon.- Obrir un termini d’informació pública de trenta dies mitjançant anunci en el BOIB, en uns dels diaris de major difusió de l’illa de Mallorca i en la direcció o punt d’accés electrònic d’aquest Ajuntament. Durant aquest període, que començarà a comptar a partir de l’endemà de la que sigui la darrera publicació de les abans indicades, l’expedient romandrà en el Departament d’Urbanisme d’aquest Ajuntament a disposició de qualsevol persona que el vulgui examinar, de dilluns a divendres –hàbils- de 8 a 14 hores,  i es podran presentar les al·legacions, suggerències, informes o documents que es considerin oportuns.

Tercer.- Sol·licitar informe de les administracions o els ens les competències dels quals es puguin veure afectades per aquesta modificació i a l’òrgan que exerceix les competències en matèria d’urbanisme del Consell insular de Mallorca.

Quart.- No suspendre en els àmbits afectats per la modificació aprovada, la tramitació i l’atorgament d’aprovacions, autoritzacions i llicències urbanístiques i la possibilitat de presentar comunicacions prèvies, atès que les determinacions d’aquesta modificació són menys restrictives que les contemplades pel règim vigent.

Cinquè.- Sol·licitar a l’òrgan ambiental competent la no subjecció de la modificació a avaluació ambiental estratègica, en no haver-se detectat, segons el Document Ambiental

Estratègic, que aquesta modificació tengui efectes significatius negatius sobre el medi ambient.

Sisè.- Publicar els acords anteriors en la forma que legalment procedeixi.

Setè.- Facultar el batle perquè dugui a terme totes les actuacions necessàries per a l’efectivitat dels anteriors acords.”

Cosa que se fa pública per al seu coneixement general, i, perquè durant el termini d’informació pública de trenta dies, a comptar de l’endemà de la publicació d’aquest anunci en el BOIB, qualsevol persona pugui consultar l’expedient en el punt d’accés electrònic de l’Ajuntament de ses Salines  (http://www.ajsessalines.net/documents/index.ct.html?tIte=exposicio- publica&sqlw_tema=3619) o en el Departament d’Urbanisme d’aquest Ajuntament (Plaça Major, núm. 1, 1r, de ses Salines), de dilluns a divendres –hàbils- de 8 a 14 hores, i presentar les al·legacions, suggeriments, informes o documents que se considerin oportuns.

Ses Salines, 23 de maig de 2018

El batle

Bernat Roig Galmés