Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE PORRERES

Núm. 5799
Aprovació inicial modificació planejament

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Vista la memòria de Supressió de les UA1, UA2 i UA3 de les Normes Subsidiàries de Plantejament redactada pel GAAT el maig de 2018 en el que es motiva la modificació del planejament urbanístic vigent de 1998, en tractar-se d’unitats executades. El present document s’ha de considerar com una modificació del planejament urbanístic vigent previst a l’article 73 de la Llei 12/2017, de 29 de desembre, d’urbanisme de les Illes Balears, que emmarca el procediment a dur a terme per a la modificació o supressió de les unitats d'actuació previstes en el planejament.

En el punt 5 de l’article 9 de la Llei 12/2016 de 17 d’agost, d’avaluació ambiental de les Illes Balears es determina que «Tampoc se subjecten als procediments d’avaluació ambiental estratègica, d’acord amb l’article 3.5 de la Directiva 2001/42/CE, les modificacions d’escassa entitat que l’òrgan ambiental declari, previ informe tècnic, que no tenen efectes significatius en el medi ambient».

Per tot això, el ple de la corporació adopta el següent acord:

Primer. Aprovar inicialment la Modificació de les Normes Subsidiàries en el següent sentit:

  • Canvis a la cartografia: es modifiquen els plànols 19 i 20 de Classificació del sòl, nucli urbà de Porreres.

  • Canvis a la normativa: s’eliminen les tres fitxes de les UA1, UA2 i UA3.

Segon. Sotmetre l'expedient al tràmit d'informació pública durant un termini de vint dies hàbils, mitjançant un anunci en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i en l'adreça electrònica municipal http://www.porreres.cat/. Donar audiència a les persones propietàries afectades durant idèntic termini.

Tercer. L’aprovació definitiva s’haurà de pronunciar sobre les al·legacions presentades i publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears. Així mateix, s’ha de publicar en l’adreça electrònica municipal i s’ha de comunicar a l’Arxiu d’Urbanisme de les Illes Balears i al Consell Insular corresponent.

 

Porreres, 30 de maig de 2018

La batlessa,
Francisca Mora Veny