Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE MANACOR

Núm. 5792
Modificació article 29 C b) 5 i 29 bis. 1 del Pacte/Conveni dels empleats públics de l'Ajuntament de Manacor

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Ple de l’Ajuntament, en sessió ordinària de dia 14 de maig de 2018, va adoptar l’acord que – a reserva dels termes definitius que resultin de l’aprovació de l’acta corresponent – a continuació es transcriu:

«Proposta de la delegada de Recursos Humans de modificació de l’article 29 del pacte i conveni dels empleats públics de l’Ajuntament de Manacor.

La Sra. Sansó Jaume ret compte de la proposta, dictaminada prèviament per la Comissió Informativa General i Especial de Comptes de 7 de maig de 2018, de la delegada de Recursos Humans de 14 de març de 2018 que a continuació es transcriu:

«Proposta de la delegada de Recursos Humans

Antecedents

Acord de la Mesa General Negociadora Comuna al personal funcionari i laboral, aprovat per unanimitat a la sessió extraordinària núm. 1/2018, de 13 de febrer, d’elevar aquest acord a l’Ajuntament en Ple.

Fonaments de dret

Art. 3 del Real Decret Legislatiu 5/2015, de 30 d’octubre, pel qual s’aprova el text refós de la Llei de l’estatut bàsic de l’empleat públic i legislació de la comunitat autònoma.

Per tot això, s’eleva al Ple de l’Ajuntament, previ dictamen de la Comissió Informativa General i Especial de Comptes, el següent

ACORD

Primer. Modificar l’article 29 C b) 5 i 29 bis. 1 del Pacte/Conveni dels empleats públics de l'Ajuntament de Manacor, que quedarà redactat de la següent manera:

a) Article 29 C b) 5. Fins el 31 de desembre de 2018, el personal funcionari de carrera i el personal laboral fix podrà sol·licitar un permís per assumptes propis amb una duració màxima de sis mesos anuals, sense dret a percebre retribucions, durant els quals tindran dret a reserva de lloc de feina i al còmput de temps a efectes de triennis i grau personal, amb l'obligació de cotitzar el que correspongui d'acord amb la normativa vigent. La concessió d'aquesta llicència, que serà discrecional, està supeditada, en tot cas, a les necessitats del servei i no suposarà l'autorització per a la contractació o el nomenament de personal temporal substitut.

b) Article 29 bis 1. Fins el 31 de desembre de 2018, el personal funcionari de carrera i el personal laboral fix podran sol·licitar una excedència voluntària especial amb duració mínima de sis mesos i màxima de tres anys, durant la qual tindran dret a la reserva del lloc de treball i al còmput del temps d'excedència a efectes de triennis i grau personal.

Segon. Publicar aquest acord al BOIB. La seva vigència començarà a partir de l'endemà de l'esmentada publicació.»

Finalitzades les intervencions, se sotmet a votació la proposta i queda aprovada per vint vots a favor (El Pi Manacor, Partit Popular de Manacor, AIPC/SYS, MÉS-Esquerra i Grup Municipal Socialista), cap vot en contra i una abstenció (Volem Manacor)».

Manacor, 23 de maig de 2018

La batlessa, per delegació de signatura La 5a tinenta de batlessa

(decret 3093/2017)

Maria Antònia Sansó Jaume