Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'EDUCACIÓ I UNIVERSITAT

Núm. 5701
Resolució de la directora general de Personal Docent de 25 de maig de 2018, per a la qual es corregeixen les errades advertides i es modifica la Resolució de la directora general de Personal Docent de 28 de febrer, per la qual es convoquen les proves selectives d’ingrés, accés i adquisició de noves especialitats als cossos docents de mestres, de professors d’ensenyament secundari, de professors d’escoles oficials d’idiomes i de professors de música i arts escèniques a les Illes Balears

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El dia 20 de març de 2018 es va sol·licitar a la Conselleria d’Hisenda i Administracions Públiques l’emissió d’un informe jurídic sobre si la disposició addicional onzena de la Llei 3/2007, de 27 de març, de la funció pública de la comunitat autònoma de les Illes Balears, i/o el Decret 36/2004, de 16 d’abril, que regula l’accés, la promoció interna i la provisió de llocs de treball de persones amb discapacitat a la funció pública de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears són o no aplicables al personal docent al servei de la CAIB.

 El dia 20 d’abril de 2018 va tenir entrada a la Conselleria d’Educació i Universitat l’informe jurídic relatiu a l’aplicació de la disposició addicional onzena de la Llei 3/2007, de 27 de març i del Decret 36/2004, de 16 d’abril, al personal docent, emès per la Direcció General de Funció Pública i Administracions Públiques a petició de la directora general de Personal Docent.

Aquest informe conclou, entre d’altres coses, que l’aplicació de l’article 59 del Text refós de la Llei de l’estatut bàsic de l’empleat públic (aprovat pel Reial decret legislatiu 5/2015, de 30 d’octubre) deixa sense efecte, en la seva totalitat, la disposició addicional onzena de la Llei 3/2007, de 27 de març, de la funció pública de la comunitat autònoma de les Illes Balears.

El dia 16 de maig de 2018 el Servei Jurídic de la Direcció General de Personal Docent va emetre una nota jurídica on indica que el que disposa aquest informe s’ha de posar en relació amb el que estableix l’article 10.2 del Reial decret 276/2007, de 23 de febrer, pel qual s’aprova el Reglament d’ingrés, accesos i adquisició de noves especialitats en els cossos docents a què es refereix la Llei orgànica 2/2006, de 3 de maig, d’Educació, i es regula el règim transitori d’ingrés a què es refereix la disposició transitòria dissetena de la Llei esmentada. En aquest sentit, conclou que l’article 10.2 a) del Reial decret 276/2007 habilita la Conselleria d’Educació i Universitat perquè en les seves convocatòries d’ingrés als cossos docents pugui establir l’acumulació de les places no cobertes en el torn de reserva per a discapacitats d’un cos a les places del torn lliure del mateix cos i especialitat.

Per tal d’assegurar que quedin desertes el menor número de places possibles es considera necessari l’acumulació de places no cobertes prevista a l’article 10.2 a) del Reial decret 276/2007.

D’altra banda s’han advertit errades de numeració a l’annex 3 de la Resolució de la directora general de Personal Docent de 28 de febrer, que s’han de corregir, d’acord amb el que disposa l’article 109 de la Llei 39/2015, de 31 d’octubre, de procediment administratiu comú de les administracions públiques.

Per tot això, dict la següent

Resolució 

1. Modificar la base 8.4.3 de l’annex 1 de la Resolució de la directora general de Personal Docent de 28 de febrer, per la qual es convoquen les proves selectives d’ingrés, accés i adquisició de noves especialitats als cossos docents de mestres, de professors d’ensenyament secundari, de professors d’escoles oficials d’idiomes i de professors de música i arts escèniques a les Illes Balears, que passa a tenir la redacció següent:

 8.4.3 Acumulació de places sobrants

En el moment de determinar els aspirants seleccionats en el torn lliure del procediment d’ingrés, els òrgans de selecció, si escau, a les places assignades inicialment per aquest torn, hi afegiran totes les places que hagin quedat vacants en els procediments 2, 3 i 4.

 2. Afegir la base 7.3.3.3 a l’annex 1 de la Resolució de la directora general de Personal Docent de 28 de febrer que queda redactada de la manera següent: 

7.3.3.3 Acumulació de places

Els òrgans de selecció acumularan les places que no es cobreixin pel torn de reserva per a aspirants amb discapacitat a les del torn lliure del procediment d’ingrés.

  3. Rectificar les errades advertides en la publicació de l’annex 3  (barem per a la valoració dels mèrits en el procediments d’accés) de la Resolució de la directora general de Personal Docent de 28 de febrer, per la qual es convoquen les proves selectives d’ingrés, accés i adquisició de noves especialitats als cossos docents de mestres, de professors d’ensenyament secundari, de professors d’escoles oficials d’idiomes i de professors de música i arts escèniques a les Illes Balears i sustituir la seva publicació per l’annex d’aquesta Resolució.

 Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució, que exhaureix la via administrativa, les persones interessades poden interposar un recurs potestatiu de reposició davant la directora general de Personal Docent, en el termini d’un mes comptador a partir de l’endemà de la publicació d’aquesta Resolució, d’acord amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, i els articles 25.5 i 57 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

No obstant això, es podrà interposar un recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears, en el termini de dos mesos comptadors des del dia següent al de la publicació, d’acord amb els articles 10 i 46.1 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

Palma,  25 de maig de 2018

La directora general de Personal Docent 

Rafaela Sánchez Benítez

ANNEX

 ANNEX 3

BAREM PER A LA VALORACIÓ DELS MÈRITS EN EL PROCEDIMENTS D’ACCÉS

Únicament són valorats aquells mèrits assolits (inclosa l’experiència docent) fins a la data de finalització del termini de presentació de sol·licituds de participació.

Només es valoren per aquest subapartat els anys com a funcionari de carrera prestats en el cos des del qual s’aspira a l’accés que sobrepassin els exigits com a requisit.

Un mateix mèrit no pot ser valorat en més d’un apartat o subapartat.

Els aspirants no poden aconseguir més de 10 punts per  la valoració dels seus mèrits.

MÈRITS

PUNTS

DOCUMENTACIÓ ACREDITATIVA

1.  Treball realitzat (màxim 5.5000 punts)

1. 1 Antiguitat (màxim 4,0000 punts)

1.1.1 Per cada any de serveis prestats com a funcionari de carrera del cos des del qual s’aspira a l’accés (els aspirants d’accés 3 només poden comptar l’antiguitat que superi els sis anys).

0,5000

Full de serveis expedit per l’Administració educativa competent, en el qual consti el cos, l’especialitat, la data de presa de possessió i de cessament i el número de registre personal o fotocòpia compulsada dels nomenaments i cessaments on constin les dades anteriors.

 

1.1.2 Les fraccions d’any es computaran per mes complet a raó de

0,0416

1.2 Exercici de funcions específiques (màxim 2.5000 punts)

1.2.1 Per cada curs acadèmic complet com a director d’un centre docent públic, o d’un centre de professors i recursos, o d’equips d’orientació.

0,2500

Full de serveis expedit per l’Administració educativa competent, en el qual constin les preses de possessió i cessaments en aquests càrrecs o fotocòpia compulsada del nomenament, amb diligència de possessió i cessament o, si es cau, certificació en la qual consti que a la data de finalització del període de presentació de sol·licituds es continua en el càrrec.

 

1.2.2 Per cada curs acadèmic complet com a vicedirector, subdirector, cap d’estudis, secretari o assimilats d’un centre docent públic.

0,2000

1.2.3 Per cada curs acadèmic complet com a coordinador de cicle d’un centre docent públic.

0,1500

1.2.4 Per cada curs acadèmic complet com a membre electe del consell escolar del centre.

0,1000

Certificació del secretari del centre amb el vistiplau del director.

S’entenen per centres públics els centres als quals es refereix el capítol II del títol IV de la Llei orgànica 2/2006, de 3 maig, d’educació. No s’entén com a centre públic els que depenen dels Ajuntaments, Consells Insulars i altres entitats de dret públic.

No es poden puntuar els càrrecs del curs acadèmic vigent ja que, a la data de finalització del termini de presentació de sol·licituds de participació, el curs acadèmic no ha finalitzat.

Als efectes previstos en el subapartat 1.2.2 es consideren com a càrrecs directius assimilats els següents: secretari adjunt, cap d’estudis adjunt, vicesecretari, cap de residència delegat del cap d’estudis d’instituts de batxillerat, director-cap d’estudis de secció delegada, director de secció filial, director de centre oficial de patronat d’ensenyament mitjà, professor delegat en el cas de la secció de formació professional.

2. Cursos de formació i perfeccionament superats (màxim 3,0000 punts)

Cursos superats

 

Per cada 10 hores de formació

 

En el cas que en la certificació no s’especifiqui el nombre d’hores es considera que cada crèdit equival a 10 hores de formació.

0,0500

Certificació acreditativa o fotocòpia compulsada expedida per l’organisme o centre corresponent, amb especificació de les hores de durada (no s’accepta cap certificació que no les indiqui). Per a les activitats incloses al Pla de formació o reconegudes ha de constar explícitament el registre de reconeixement de l’activitat.

Es valoren els cursos de formació permanent i perfeccionament relacionats amb l’especialitat a què s’opta o amb l’organització escolar o amb les tecnologies aplicades a l’educació organitzades pel Ministeri d’Educació, per les conselleries amb competències en matèria educativa, per institucions sense ànim de lucre, sempre que aquestes activitats hagin estat homologades o reconegudes per les administracions educatives, així com els impartits per les Universitats.

 

En el cas de les Universitats només es valoren els cursos impartits per aquestes, no es valoren els impartits per tercers. Aquests cursos han de ser certificats mitjançat certificació expedida pel Rectorat, Vicerrectorat, Secretaria de les Facultats o la Direcció de les Escoles Universitàries. No són vàlides les signades pels departaments o pels ponents dels cursos. Tampoc es poden valorar els cursos organitzats per institucions privades o públiques sense competències en matèries d’educació, encara que comptin amb el patrocini d’una Universitat.

 

Exclusivament per les especialitats del cos de professors de música i arts escèniques es valoren en els mateixos termes els cursos organitzats pels conservatoris superiors de música.

 

En cap cas no es valoren per aquest apartat els cursos o assignatures del currículum de qualsevol títol acadèmic (titulacions progressives, títols d’especialista universitari vinculats a la superació de determinades assignatures dins el pla d’estudis del títol al·legat com a requisit o mèrit, etc).

 

Tampoc no es valora el Certificat d’Aptitud Pedagògica, el Títol d’Especialització Didàctica ni el títol oficial de màster universitari que habilita per l’exercici de la professió regulada de professor o equivalent.

 

3. Mèrits acadèmics i altres mèrits (màxim 3.0000 punts)

3.1 Mèrits acadèmics (màxim 1.5000 punts)

3.1.1 Expedient acadèmic

Del títol al·legat per a l’accés al cos consignat a la sol·licitud de participació, sempre que el títol al·legat es correspongui amb el nivell de titulació exigit amb caràcter general per a l’ingrés al cos.

En cap cas es valora l’expedient acadèmic de les titulacions declarades equivalents a efectes de docència per ingressar a la funció pública docent.

3.1.1.1

Escala de 0 a 10

De 6,01 fins a 7,50

 

Escala de 0 a 4

De 1,500 fins a 2,250

 

 

 

 

 

 

1.0000

 

 

 

 

Certificat acadèmic original o fotocòpia compulsada d’aquest, en què consti les puntuacions obtingudes en totes les assignatures i cursos exigits per l’obtenció del títol al·legat i la nota mitjana d’aquest.

 

No s’admet com a document justificatiu els simples extractes acadèmics.

 

 

 

 

 

 

 

3.1.1.2

Escala de 0 a 10

De 7,51 fins a 10,00

 

Escala de 0 a 4

De 2,510 fins a 4

 

 

1.5000

 

Per a l’obtenció de la nota mitjana de l’expedient acadèmic, en aquells casos en què a la certificació acadèmica no figurin les expressions numèriques completes, s’aplica les equivalències següents:

Aprovat: 5 punts

Bé: 6 punts

Notable: 7 punts

Excel·lent: 9 punts

Matrícula d’honor: 10 punts

 

En el cas que a l’expedient acadèmic es faci constar tant la qualificació literal com la numèrica es té només en consideració aquesta darrera.

 

Les qualificacions que tinguin l’expressió literal de convalidat/da o d’apte/a seran equivalents a 5 punts.

 

Si a l’expedient acadèmic consta l’expressió “assignatura adaptada”, cal aportar la certificació acadèmica acreditativa de la puntuació obtinguda en cursar l’assignatura segons l’antic pla d’estudis.

 

En cap cas, per a l’obtenció de nota mitjana de l’expedient acadèmic, no es té en consideració les qualificacions corresponents a projectes final de carrera, tesines o qualificacions anàlogues.

 

En el cas que no s’aporti la corresponent certificació acadèmica personal, però s’hi presenti fotocòpia compulsada del títol o de la certificació d’abonament de drets d’expedició d’aquests, d’acord amb l’Ordre de 8 de juliol de 1988 (BOE núm. 167, de 13 de juliol) es considera que l’aspirant ha obtingut la nota mitjana d’aprovat (5,000) i per tant en aquest apartat no es valora la nota de l’expedient acadèmic.

 

En el cas que el títol no s’hagi obtingut a l’Estat espanyol, per tenir en compte la nota mitjana de l’expedient s’ha de presentar un còpia compulsada de l’equivalència, expedida pel Ministeri d’Educació o per l’Agència Nacional d’Avaluació de la Qualitat i Acreditació (ANECA), de la nota mitjana dels estudis fets a un altre estat membre de la Unió Europea o a l’estranger.

 

3.1.2 Postgrau, doctorat i premis extraordinaris

3.1.2.1. Pel Certificat-Diploma acreditatiu d’Estudis avançats (Reial decret 777/1998, de 30 d’abril), el Títol Oficial de Màster universitari (Reial decret 56/2005, de 21 de gener i Reial decret 1393/2007, de 29 d’octubre), Suficiència investigadora o qualsevol altre títol equivalent, sempre que no sigui un requisit per a l’ingrés a la funció pública docent

1,0000

Fotocòpia compulsada de la certificació o títol corresponent o, en tot cas, del certificat supletori de la titulació expedit d’acord amb el previst, en el seu cas, a l’Ordre de 8 de juliol de 1988 (BOE de dia 13) o a l’Ordre de 13 d’agost de 2007 (BOE de dia 21), o en el Reial decret 1002/2010, de 5 d’agost, sobre expedició de títols universitaris oficials (BOE de dia 6 d’agost).

No es valoren per aquest apartat els cursos de Postgrau, d’Especialització, d’Expert universitari ni els títols propis de les Universitats, encara que poden ser valorats dins l’apartat 2 si es compleixen els requisits establerts a l’esmentat apartat.

El certificat-diploma acreditatiu d’Estudis Avançats (Reial decret 777/1998, de 30 d’abril) i el títol de suficiència investigadora només es valora quan no s’ha al·legat i valorat la possessió del títol de doctor.

No es valora per aquest apartat en cap cas el títol oficial de màster universitari que habilita per l’exercici de la professió regulada de professor o equivalent.

3.1.2.2 Per posseir el títol de doctor

1,0000

Fotocòpia compulsada del títol de doctor o, en tot cas, de la certificació d’abonament dels drets d’expedició d’aquest.

3.1.2.3 Per haver obtingut el premi extraordinari en el doctorat

0,5000

Certificació acreditativa corresponent o fotocòpia compulsada

3.1.3 Altres titulacions universitàries

Es valoren les titulacions universitàries de caràcter oficial en el cas de no haver estat al·legades com a requisits per l’ingrés al cos.

3.1.3.1 Titulacions universitàries de primer cicle. Per cada títol de diplomat, enginyer tècnic, arquitecte tècnic, o altres títols declarats legalment equivalents, i pels estudis corresponents al primer cicle d’una llicenciatura, arquitectura o enginyeria.

En el cas d’aspirants a cossos de funcionaris docents grup A1, no es valoren per aquest apartat, en cap cas, el títol o estudis d’aquesta naturalesa que hagin estat necessaris superar per obtenir el primer títol de llicenciat, enginyer, arquitecte  o grau que presenti l’aspirant.

 

1,0000

Fotocòpia compulsada de la certificació acadèmica o del títol al·legat per a l’ingrés al cos i també de tots els títols que s’al·leguin com a mèrits o, en el seu cas, certificació d’abonament dels drets d’expedició d’aquests. En el cas d’estudis de primer cicle, certificació acadèmica en la que s’acrediti la superació dels mateixos.

3.1.3.2 Titulacions universitàries de segon cicle. Pels estudis corresponents al segon cicle d’una llicenciatura, arquitectura i enginyeria, o altres títols declarats legalment equivalents, i pel títol universitari oficial de grau.

En el cas d’aspirants a cossos de funcionaris docents grup A1, no es valoren per aquest apartat, en cap cas, els estudis que hagin estat necessaris superar (primer cicle, segon cicle, o si s’escau, ensenyaments complementaris), per a l’obtenció del primer títol de llicenciat, enginyer o arquitecte que presenti l’aspirant.

1,0000

Fotocòpia compulsada de la certificació acadèmica o del títol al·legat per a l’ingrés al cos i també de tots els títols que s’al·leguin com a mèrits o, en el seu cas, certificació d’abonament dels drets d’expedició d’aquests.

 

 

3.1.4 Titulacions d’ensenyaments de règim especial i de la formació professional específica

Es valoren les titulacions corresponents a ensenyaments de règim especial atorgades per les escoles oficials d’idiomes, conservatoris professionals i superiors de música i les escoles d’art, així com les titulacions de formació professional específica.

Per l’apartat 3.1.4.2 només es valora un títol per idioma. En el cas de presentar diferents títols que acrediten nivells diferents d’un mateix idioma es valora el títol superior.

En cap cas no es valoraran, si n’és el cas, aquelles titulacions que s’aportin com a requisit per accedir al cos corresponent, ni aquelles que hagin estat necessàries per a l’obtenció del títol al·legat per a l’ingrés al cos. Per tant no es pot valorar per aquest apartat el certificat de nivell avançat o equivalent de les escoles oficials d’idiomes de català i/o valencià ja que el requisit per accedir als cossos docents és el nivell C1.

3.1.4.1 Per cada títol professional de Música o Dansa

0,5000

Fotocòpia compulsada de la certificació acadèmica del títol al·legat per a l’ingrés al cos, així com fotocòpia compulsada de tots els títols que han estat necessaris per l’obtenció del títol que al·lega per a l’ingrés al cos (batxillerat, tècnic superior, etc) i fotocòpia compulsada de les titulacions al·legades com a mèrits o, si escau, els certificats d’abonament dels drets d’expedició, d’acord amb l’Ordre de 8 de juliol de 1988 (BOE núm. 167, de 13-7-1988).

3.1.4.2 Per cada certificat de nivell avançat o superior a aquest (C1 o C2)  d’Escoles Oficials d’Idiomes.

Segons el que estableix l’annex II del RD 1629/2006 és equivalent al nivell avançat el certificat d’aptitud de l’EOI

0,5000

Fotocòpia compulsada del títol de nivell avançat o equivalent d’escoles oficials d’idiomes, o del resguard que acrediti que s’ha obtingut el títol i que s’han pagat les taxes acadèmiques, o del certificat acadèmic oficial que acrediti que s’han superat tots els requisits necessaris per obtenir el títol i que s’han pagat les taxes acadèmiques. No s’admet com a document justificatiu un simple extracte acadèmic.

3.1.4.3 Per cada títol de tècnic superior d’arts plàstiques i disseny

0,2000

Fotocòpia compulsada de la certificació acadèmica del títol al·legat per a l’ingrés al cos, així com fotocòpia compulsada de tots els títols que han estat necessaris per l’obtenció del títol que al·lega per a l’ingrés al cos (batxillerat, tècnic superior, etc) i fotocòpia compulsada de les titulacions al·legades com a mèrits o, si escau, els certificats d’abonament dels drets d’expedició, d’acord amb l’Ordre de 8 de juliol de 1988 (BOE núm. 167, de 13-7-1988).

3.1.4.4 Per cada títol de tècnic superior de formació professional

0,2000

3.1.4.5 Per cada títol de tècnic esportiu superior

0,2000

3.1.5 Títol de professor de llengua catalana

No es valora per aquest apartat les titulacions d’ensenyament de règim especial atorgades per les escoles oficials d’idiomes de català i valencià, ja que aquestes titulacions s’han puntuat per l’apartat 3.1.4.2 d’aquest barem.

3.1.5.1 Pel certificat de coneixements superiors de català, orals i escrits (nivell D), o certificat de nivell C2 de català, o pel títol de mestre de català o equivalent

 

0.5000

Fotocòpia compulsada del títol o document d’haver abonat les taxes per a la seva expedició.

 

 

3. 2 Publicacions i mèrits artístics i professionals (màxim 1.5000 punts)

No es valoren aquelles publicacions realitzades en règim d’autoedició.

Aquelles publicacions que estan obligades a consignar l’ISBN en virtut del que es disposa en el Decret 2984/1972, de 2 de novembre, o en el seu cas, ISNN o ISMN, els manquin el mateix, no seran valorades.

En el cas de coautories o grups d’autors es dividirà la puntuació atorgada entre el número total d’autors, sempre i quan es presentin 10 pàgines per autor.

En els supòsits en què l’editorial o associació hagin desaparegut les dades requerides en la certificació s’han de justificar per qualsevol mitjà d’una prova admissible en dret.

 

 

3.2.1 Per publicacions de caràcter científic i tècnic o pedagògic  (Fins a 1,5000)

3.2.1.1 Per llibres

 

- Per autoria

- Per coautoria o grups d’autors: la puntuació es divideix entre el número de coautors.

0,5000

 

En el cas dels llibres, en qualsevol dels seus formats:

- Els exemplars corresponents.

- Certificat de l’editorial on consti: el títol del llibre, autor o autors, ISBN, dipòsit legal i data de la primera edició, el número d’exemplars i que la difusió dels mateixos s’ha fet en llibreries comercials. També han de constar els centres de difusió (centres educatius, centres de professorat, etc.).

 

En el cas de revistes:

- Els exemplars corresponents.

- Certificat de l’editorial en el qual consti: el número d’exemplars, llocs de distribució i venta , o associació científica o didàctica legalment constituïda a la qual pertany la revista, títol de la publicació, autor o autors, ISSN, ISMN, dipòsit legal i data d’edició.

Les revistes editades per Administracions Públiques i Universitats públiques o privades, que no s’han difós en establiments comercials, a més de les dades anteriors, al certificat s’ha d’indicar els llocs  de difusió de la revista (centres educatius, centres de professors, institucions culturals, etc.).

En el cas de publicacions en format electrònic, hauran d’anar acompanyades per un informe en el qual l’organisme emissor certifiqui a quina base de dades figura, el títol de la publicació, l’autor o autors, la revista, la data de publicació i la URL. A més es presentarà un exemplar imprès..

 

3.2.1.2 Per articles en revistes

 

- Per autoria

- Per coautoria o grup d’autors: la puntuació es divideix entre el número de coautors.

 

0,2000

3.2.2 Mèrits artístics  (Màxim 0,7500)

Exclusivament pel cos de professors d’arts plàstiques i disseny, es valoren els mèrits artístics relacionats amb l’especialitat a la que opta:

 

- Per premis en exposicions o concursos d’àmbit nacional i internacional.

 

(Fins a 0.7500)

 Acreditació d’haver obtingut el premi.

Només es valoren els premis d’àmbit nacional o internacional.

Només es valoren els premis obtinguts com a professionals. No puntuen els obtinguts com a alumne, com a part d’un pla d’estudis o carrera. Tampoc no puntua la responsabilitat intel·lectual de feines realitzades al propi centre de treball ni premis dels alumnes als quals s’ha impartit classe.

La valoració dels premis vendrà determinada per l’àmbit de l’Administració convocant, el nombre de premiats i el tipus de premi (1r premi, 2n premi i 3r premi).

 

3.3 Per la impartició de les activitats de formació i perfeccionament indicades a l’apartat 2 d’aquest barem (màxim 1.0000 punt)

Es valora la participació com a ponent o coordinador de cursos de formació permanent del professorat convocats pel Ministeri d’Educació, per les Administracions públiques amb competències educatives, per les universitats, i per institucions sense ànim de lucre sempre que hagin estat homologades o reconegudes per les administracions públiques amb competències educatives.

Per cada 10 hores de formació impartida o de coordinació

 

0,1000

Certificació expedida per l’entitat organitzadora en la qual consti de manera expressa el nombre d’hores de duració de l’activitat. En cas de les organitzades per institucions sense ànim de lucre, a més s’ha d’acreditar de manera fefaent el reconeixement o homologació d’aquestes activitats per l’Administració educativa corresponent o certificat d’inscripció al registre de formació de l’Administració educativa.