Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA DE TREBALL, COMERÇ I INDÚSTRIA

Núm. 5444
Resolució del conseller de Treball, Comerç i Indústria per la qual es disposa la inscripció i dipòsit en el Registre de Convenis Col·lectius de les Illes Balears de l’Acta de la Comissió Negociadora del Conveni col·lectiu de l’empresa Calinet Balear, SLU i la seva publicació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears (codi de conveni 07100182012014)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. El 27 de desembre de 2017, la Comissió Negociadora del Conveni col·lectiu de l’empresa Calinet Balear, SLU aprovà l’ampliació de la vigència del conveni fins al 31 de desembre de 2022, de la qual cosa se’n va estendre l’acta de sessió corresponent.

2. El 5 de febrer de 2018, el senyor Jaime Salvador Sitjar Ramis, en representació  de la Comissió Negociadora del Conveni col·lectiu, va sol·licitar el registre, el dipòsit i la publicació de l’acta esmentada.

Fonaments de dret

1. L’article 90.3 del Text refós de la Llei de l’Estatut dels treballadors, aprovat pel Reial decret legislatiu 2/2015, de 23 d’octubre.

2. El Reial decret 713/2010, de 28 de maig, sobre registre i dipòsit de convenis i acords col·lectius de treball.

3. L’article 45 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

Per tot això, dict la següent

Resolució

1. Inscriure i dipositar l’acta de la Comissió Negociadora del Conveni col·lectiu de l’empresa Calinet Balear, SLU, en la qual s’acorda l’ampliació del termini de vigència del conveni fins al 31 de desembre de 2022, en el Registre de Convenis Col·lectius de les Illes Balears.

2. Notificar aquesta Resolució a la persona interessada.

3. Ordenar la traducció del text a la llengua catalana i fer constar que la versió castellana del text és l’original signada pels membres de la Comissió Negociadora i que la versió catalana n’és una traducció.

4. Publicar el Conveni en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

  

Palma, 24 d’abril de 2018

La directora general de Treball, Economia Social i Salut Laboral,

Per delegació del conseller de Treball, Comerç i Indústria

(BOIB 105/2015)

Isabel Castro Fernández

  

ACTA DE NEGOCIACIÓ DEL CONVENI COL·LECTIU DE L'EMPRESA CALINET BALEAR, SLU (07100182012014)

A Palma, el 27 de desembre de 2017, a les 10.30 h, es reuneixen a la seu empresarial, d'una banda, l'empresa CALINET BALEAR, SLU, representada per la senyora Francisca Calvin Trujillo, com a administradora única, i de l’altra, el Comitè d'Empresa compost per M. C. Mariscal Calvín, R. Calvin Trujillo, Ruiz Díaz i M. F. Sánchez Guerrero.

Ambdues parts es reconeixen de nou capacitat legal plena per a negociar un conveni col·lectiu d'empresa, i se’n constitueix la Comissió Negociadora, que actua sota el principi d'autonomia de la voluntat de les parts i de bona fe.

La vigència del Conveni col·lectiu d'empresa finalitza el proper 31 de desembre de 2017. L'article 4 preveu que, en cas de falta de denúncia, el Conveni queda prorrogat per un any. Malgrat això, ambdues parts han denunciat el Conveni dins el termini i en la forma escaient, i estan interessades, després d'un període informal de negociació, a acordar la pròrroga del Conveni col·lectiu en els termes que s'exposaran més endavant. Per això, ambdues parts acorden iniciar en aquest acte les negociacions formals sobre això.

L'empresa manifesta la seva intenció de no fer canvis substancials en el Conveni col·lectiu, tret d'ampliar-ne la durada. La representació dels treballadors està d'acord amb el mateix Conveni col·lectiu prorrogat, atès que s’hi han actualitzat els salaris.

Després d'un ampli debat, ambdues parts convenen i acorden:

PRIMER. Prorrogar el Conveni col·lectiu des de l'1 de gener de 2018 fins al 31 de desembre de 2022, en els seus mateixos termes, i prorrogar els salaris recentment pactats fins al desembre de 2018 i revisant-los a partir del gener de 2019.

Sense res més a tractar, ambdues parts donen la conformitat a l'acordat i faculten l'empresa a redactar un text nou amb els canvis introduïts.

Una vegada llegida l'acta i trobada conforme, la signen ambdues parts en dos exemplars a les 12.15 h del dia indicat més amunt.

Per l'empresa, Francisca Calvín Trujillo (signatura i segell).

EL COMITÈ D'EMPRESA:

Nom i llinatges

DNI

Signatura

M. C. Mariscal Calvín 

43169977-N

 

R. Calvín Trujillo

43146487-M