Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DES MERCADAL

Núm. 5404
Aprovació inicial de la modificació parcial del projecte de compensació del sector 12-A Biniaumaia-Es Mercadal (Menorca)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

La Junta de Govern Local, en sessió extraordinària del 16 de maig de 2018 acordà el següent:

«Primer.- APROVAR INICIALMENT la modificació parcial del projecte de compensació del sector 12-A Biniaumaia-Es Mercadal (Menorca), redactat per l'arquitecte Sr. Sebastián Pons Fedelich i informat favorablement pel Serveis Tècnics Municipals el 17 d’abril de 2018.

Segon.- SOTMETRE l'expedient a informació pública durant un mes mitjançant anunci en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, al tauler d'anuncis de l'Ajuntament i en un diari de difusió corrent a la localitat, amb citació personal de les persones interessades.»

En compliment del precedent acord, es sotmet l’expedient al tràmit d’informació pública durant el termini d’un mes a comptar des de la publicació d’aquest edicte en el BOIB.

Durant el termini de l'exposició pública, la documentació podrà ser examinada de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00 hores a les oficines del Departament d’Urbanisme de l’Ajuntament des Mercadal, (2na. Planta de les Cases Consistorials, C/ Major, 16, Es Mercadal).

 

Signat as Mercadal en la data (21 de maig de 2018)

EL BATLE,

Francisco J. Ametller Pons