Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció I. Disposicions generals

AJUNTAMENT D'ALARÓ

Núm. 5392
Modificacions puntuals de la relació de llocs de treball

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

(exp. núm. 2127-2018)

1. Fets.

Respecte la relació de llocs de treball s’introdueixen tres canvis, que afecten la policia local, al personal de neteja d’edificis i a la retribució del personal tècnic dels serveis socials, respectivament.

Amb la creació de la plaça de cap de policia es pretén millorar el funcionament del servei i reforçar l’organització jerarquitzada del cos.

L’ampliació de dues places de netejadores és una conseqüència del canvi de la forma de gestió del servei públic de neteja del Col·legi d’educació infantil i primària CEIP Pere Rosselló i Oliver, que per acord del ple de l’ajuntament de 30 de novembre de 2017 passà de la gestió indirecta a la gestió directa amb personal propi.

S’escoltà el parer dels delegats del personal municipal en la mesa de negociació celebrada el passat dia 7 d’abril, en relació a la policia local i al personal de neteja, sense acord pel que fa a la plaça de cap de policia local.

Així mateix, en el decurs de la sessió plenària del passat mes s’introduí  verbalment una esmena a la proposta inicial de la batlia, relativa a l’augment del sou de l’assistent o treballadora social, en compliment de l’addenda al conveni amb l’Institut Mallorquí d’Afers Socials (IMAS) per al finançament del serveis socials comunitaris bàsics.

2.Fonaments de dret.

Art. 74 del Reial decret legislatiu 5/2015, de 30 d’octubre, text refós de la Llei de l’estatut bàsic de l’empleat públic, respecte les relacions de llocs de treball o altres instruments organitzatius semblants.

Art. 22 de la Llei autonòmica 4/2013, de 17 de juliol, de coordinació de les policies locals de les Illes Balears, en la redacció donada per la Llei autonòmica 11/2017, de 20 de desembre, sobre la prefectura del cos de policia local.

Art. 35 del Decret 28/2015, de 30 d’abril, reglament marc de coordinació de les policies locals de les Illes Balears, sobre els criteris mínims d’organització segons el nombre d’agents.

Acord segon, punt 5 del II Acuerdo Gobierno-Sindicatos para la mejora del empleo público y las condiciones de trabajo, de 9 de març de 2018 (BOE núm. 74, de 26.03.2018), sobre la taxa de reposició en l’àmbit de la seguretat ciutadana.

3.  Acord.

El ple de l’ajuntament, en exercici de l’atribució que li confereix l’art. 22,1,i de la Llei 7/1985, de 2 d’abril, en sessió celebrada el dia 26 d’abril de 2018, acordà:

Aprovar en la relació de llocs de treball, annexa a la plantilla de personal de 2012, les següents modificacions:

- introduir un lloc de feina a continuació del núm. 11, amb la denominació “cap del cos de policia local”, amb les següents característiques

Funcions:  art. 22,4 de la Llei autonòmica 4/2013, i art. 40 del Decret 28/2015

Grup. C1

Categoria:  oficial de policia

Retribucions complementàries:

nivell complement destinació:  22

complement específic:  1.380 €/mensuals

Forma de provisió: lliure designació

Grau de coneixement de la llengua catalana: B2 (Junta Avaluadora de Català)

- augmentar en dues les places temporals de netejadores

- lloc de treball: assistent, o treballadora, social

(adequació retributiva de caràcter singular: el salari base passa a 31.200 €/any (2.228,57 € x 14 pagues)

Cosa que fem pública per a general coneixement.

Recursos.

Contra aquest acord, que és definitiu en via administrativa, es poden interposar,  alternativament, els recursos següents:

a) Directament el recurs contenciós administratiu davant el Jutjat del Contenciós Administratiu de Palma, en el termini de dos mesos, comptadors a partir del dia següent de la publicació del present acord.

b) El recurs de reposició potestatiu davant el ple, en el termini d’un mes, comptador a partir del dia següent de la notificació o publicació de la present resolució. Contra la desestimació per silenci del recurs de reposició, que es produirà pel transcurs d’un mes des de la seva presentació sense que s’hagi resolt expressament ni s’hagi notificat, podrà interposar-se el recurs contenciós administratiu, davant el Jutjat del Contenciós Administratiu de Palma, en el termini de sis mesos, comptadors a partir del dia següent a la desestimació presumpta.

No obstant l’anterior, es pot exercitar, si n’és el cas, qualsevol altre recurs que s’estimi pertinent. Tot això de conformitat amb la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa i de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques

 

Alaró, 21 de maig de 2018.

El batle,

 Guillermo Claret Balboa Buika