Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'HISENDA I ADMINISTRACIONS PÚBLIQUES

Núm. 5382
Resolució de la consellera d’Hisenda i Administracions Públiques per la qual es nomena els vocals membres del Consell Rector de la Junta de Compensació SUP 52-02 /Son Pardo en representació de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears (DGTPFP 68/2018 PATRIM)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1. Mitjançant l’escriptura pública de 16 de novembre de 2004, es va constituir la Junta de Compensació SUP 52-02 /Son Pardo davant el notari Julio Trujillo Zaforteza.

2. El 8 de maig de 2018, el director general d’Arquitectura i Habitatge va comunicar al director general del Tresor, Política Financera i Patrimoni, les persones proposades per formar la terna dels vocals que representaran la Comunitat Autònoma de les Illes Balears a la Junta de Compensació.

Fonaments de dret

1. El Decret 8/2015, de 2 de juliol, de la presidenta de les Illes Balears, pel qual es determina la composició del Govern i s’estableix l’estructura de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears (BOIB núm. 97, de 2 de juliol).

2. El Decret 9/2015, de 2 de juliol, de la presidenta de les Illes Balears, pel qual es disposa el nomenament dels membres del Govern de les Illes Balears (BOIB núm. 97, de 2 de juliol).

3. El Decret 24/2015, de 7 d’agost, de la presidenta de les Illes Balears, pel qual s’estableixen les competències i l’estructura orgànica bàsica de les conselleries de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears (BOIB núm. 120, de 8 d’agost).

4. El Decret 49/2016, de 22 de juliol, pel qual es disposa el nomenament del director general del Tresor, Política Financera i Patrimoni de la Conselleria d’Hisenda i Administracions Públiques del Govern de les Illes Balears (BOIB núm. 93, de 23 de juliol).

Proposta de resolució

Propòs a la consellera d’Hisenda i Administracions Públiques que dicti una resolució en els termes següents

1. Nomenar com a vocals membres del Consell Rector de la Junta de Compensació SUP 52-02 /Son Pardo en representació de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears amb efectes del 16 de maig de 2018 a les persones indicades a continuació:

- José Luis Gil Martín  (director general del Tresor, Política Financera i Patrimoni)

- Casimir Gòdia Casablancas (cap del Servei Tècnic d’Habitatge)

- Óscar Canalís Hernández (cap del Departament d'Arquitectura)

2. Disposar la publicació d’aquest nomenament en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

3. Notificar aquesta Resolució als membres nomenats i a la Presidència de la Junta de Compensació.

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució —que exhaureix la via administrativa— es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant la consellera d’Hisenda i Administracions Públiques en el termini d’un mes comptador des de l’endemà d’haver-se notificat i publicat en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, d’acord amb l’article 124 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del procediment administratiu comú, i l’article 57 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

 

També es pot interposar directament un recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears en el termini de dos mesos comptadors des de l’endemà d’haver-se notificat i publicat la Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, d’acord amb l’article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

Palma, 16 de maig de 2018

El director general,

José Luis Gil Martín

Conforme amb la proposta. En dict resolució.

La consellera d’Hisenda i Administracions Publiques

Catalina Cladera i Crespí