Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

AJUNTAMENT DE PETRA

Núm. 5376
Designació membres tribunal qualificador i assenyalament del lloc, data i hora per al començament de les proves selectives corresponents a la plaça convocada d'arquitecte municipal

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Batle-President de l’Ajuntament de Petra (Illes Balears), en data 18 de maig de 2018 ha dictat la Resolució núm. 42/2018, la qual es transcriu literalment, pel seu coneixement i efectes pertinents:

«Per la present designo als membres del tribunal qualificador i faig l'assenyalament de lloc, data i hora, per al començament de les proves selectives corresponents a la plaça convocada d'arquitecte municipal, funcionari de carrera, per a l'àrea d'urbanisme i obres (servei tècnic) de l'Ajuntament de Petra (BOIB núm.144 de 25 de novembre de 2017, Fascicle 195 - Sec. II. Subsec 2ª - Pàg. 38870 i següents, núm d'edicte 13184):

-Lloc de realització de les proves: Casa Consistorial ubicada al carrer de l'Hospital núm. 24 de Petra.

-Data de realització del primer exercici (temari general): 14 de juny a les 9 hores.

-Data de realització del segon exercici (temari especial): 20 de juny a les 9 hores.

Tribunal Qualificador:

President: Sr. Josep Ramon Sicre Vidal, Secretari Interventor de l'Ajuntament de Montuïri.

Secretari: Sr. Francisco González Benito.

Vocals:

Sr. Antonio Ramis Ramos, arquitecte municipal de l’Ajuntament d'Alcúdia.

Sr. Gabriel Buades Crespí, Arquitecte municipal de l’Ajuntament de Sóller.

Sra. Margalida Quetglas Ferragut, Interventora de l’Ajuntament de Santa Margalida.

Els substituts es nomenaran en cas de necessitat.

Tot el qual s'aprova i es farà públic per a general coneixement, per mitjà del web municipal, del tauler d'edictes de l'Ajuntament i del BOIB. Aquesta última publicació (al BOIB) servirà de notificació als efectes d'impugnacions i recursos, d'acord amb el que estableixen els articles 112 a 126 de la LPACAP.»

Contra aquesta Resolució, que posa fi a la via administrativa, i de conformitat amb el que disposen els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, i 8, 45 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, es podrà interposar un dels recursos següents: a) Amb caràcter potestatiu, recurs de reposició davant del mateix òrgan que va dictar l'acte recorregut (llevat que es tracti d'un acte dictat per delegació cas en què correspon la resolució al òrgan delegant), en el termini d'un mes, a comptar de l'endemà de la recepció d'aquesta notificació. La interposició del recurs, excepte en els casos en què una disposició estableixi el contrari, no suspèn l'execució de l'acte impugnat, de conformitat amb el que disposa l'article 117 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre. Si transcorre un mes des del dia següent al de la interposició del recurs de reposició sense que aquest haja sigut resolt, podrà entendre que ha sigut desestimat i interposar recurs contenciós-administratiu davant Jutjat del Contenciós Administratiu de Palma, en el termini de sis mesos , a comptar de l'endemà de la desestimació presumpta. b) Recurs contenciós-administratiu davant Jutjat del Contenciós Administratiu de Palma, dins el termini de dos mesos a comptar de l'endemà de la recepció d'aquesta notificació. En cas d'optar pel recurs potestatiu de reposició no es podrà interposar el recurs contenciós-administratiu fins que aquell sigui resolt expressament o s'hagi produït la desestimació per silenci administratiu. Tot això sense perjudici de qualsevol altre recurs o acció que estime procedent.

 

Petra, 18 de maig de 2018

El Batle

Martí Sansaloni Oliver.