Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE BUNYOLA

Núm. 5366
Aprovació inicial de la modificació de l'estudi de detall d'ordenació de volums de la zona de disseny controlat del Pla Parcial de la Sa Coma Es Puig Verd, amb la subdivisió de la parcel·la E-21 en 14 àrees en front a les 15 actuals

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Expedient 3318/2017

Pel Ple de l’Ajuntament, en sessió ordinària de 23 de març de 2018, es va prendre entre d’altres, el següent acord:

PRIMER. Aprovar inicialment la Modificació de l'Estudi de Detall referent a Zona de disseny controlat del Pla Parcial de "Sa Coma-Es Puig Verd" per a la subdivisió de la parcel·la E-21 en 14 àrees en front a les 15 actuals.

SEGON. Sotmetre l'aprovació inicial a un període d'informació pública per un termini de trenta dies mitjançant anunci, almenys, en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, en un dels diaris de major difusió de les Illes Balears i a la seu electrònica de l'Ajuntament, on constarà la documentació completa.

TERCER. Notificar personalment a les persones propietàries dels terrenys compresos en l'àmbit territorial de l'estudi de detall, en ocasió del tràmit d'informació pública i per idèntic termini.

QUART. Suspendre l'atorgament d'autoritzacions, llicències i la possibilitat de presentar comunicacions prèvies, en l'àmbit territorial afectat per l'Estudi de Detall.

Durant el període d'informació pública, quedarà l'expedient a la disposició de qualsevol que vulgui examinar-ho, a l'efecte de què es presentin les al·legacions i els suggeriments que es considerin pertinents. Així mateix, estarà a la disposició dels interessats a la seu electrònica d'aquest Ajuntament, https://bunyola.sedelectronica.es.

Bunyola, 9 de maig de 2018

El Batle

Andreu Bujosa Bestard