Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE FELANITX

Núm. 5362
Modificació de les bases de la convocatòria de subvencions a esportives individuals 2018

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

La Junta de Govern Local de dia 8 de maig de 2018, a acordar donar una nova redacció a l’article 7è de les bases de la convocatòria de subvencions a esportistes individuals, ampliant el termini per a presentar les sol.licituts, quedant redactat tal i com segueix:

Art. 7 - Sol·licituds i terminis de presentació

Les entitats o persones físiques interessades a obtenir aquestes subvencions hauran de presentar la documentació que a continuació s'assenyala en el Registre General de l'Ajuntament.

El termini de presentació de sol·licituds per a entitats esportives serà de trenta dies naturals a comptar de l’endemà de la publicació de la present convocatòria en el Butlletí Oficial dels Illes Balears.

El termini màxim de presentació de sol·licituds per a esportistes individuals serà fins el dia 1 d’octubre de 2018.

Per concórrer a la present convocatòria de subvencions, l'escrit de sol·licitud (Annex I) haurà d'anar acompanyada de la documentació següent:

1.- Document Nacional d’Identitat de la persona que subscriu l’escrit de sol·licitud i fotocopia del CIF de l'entitat sol·licitant.

2.- Declaració responsable de l’entitat peticionària relativa al compliment dels punts següents (Annex II):

a) Que té coneixement de la normativa aplicable a l’Ajuntament de Felanitx en matèria de subvencions i les obligacions del beneficiari d’aquestes i en especial les assenyalades en l’article 14 de la Llei 38/2003, i que n’acata l’estricte compliment.

b) Que no es troba sotmesa a cap de les causes de prohibició de l’obtenció de la consideració de beneficiari assenyalades en l‘article 13 punts 2 i 3 de la Llei 38/2003.

c) Que l'entitat no té pendent de justificar cap subvenció fora de termini

d) Que no ha sol·licitat o rebut qualsevol altra subvenció per a la mateixa finalitat. En cas d’haver-ne sol·licitada o rebuda alguna, cal indicar-ne la quantia i l’entitat a la qual s’ha sol·licitat o de la qual s’ha rebut.

e) Que es troba al corrent de les seves obligacions amb les administracions públiques i en especial amb l’Ajuntament de Felanitx i la Seguretat Social (Annex III)

f) Que l’entitat peticionària es troba inscrita en el registre municipal d'entitats ciutadanes de l'Ajuntament de Felanitx.

g) Que amb la suma dels ingressos prevists pel desenvolupament de l’activitat, incloent-hi l’import de la subvenció que se sol·licita, no se supera el cost previsible de la realització de l’activitat esmentada.

h) Que la persona que subscriu es troba legalment facultada per representar l’entitat peticionària.

i)  Que reuneix els requisits prevists en l’article 3 de la Llei 49/2002, de 23 de desembre, de règim fiscal de les entitats sense fins lucratius o dels incentius fiscals al mecenatge.

3.- Memòria de les activitats que es pretenen dur a terme, amb pressupost dels seus ingressos i despeses. (Annex IV)»

 

Felanitx (Data de signatura: 16/05/2018

Joan Xamana Galmés)