Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA DE CULTURA, PARTICIPACIÓ I ESPORTS

Núm. 5215
CODI BDNS: 398670 Extracte de la Resolució del president de l’Institut Balear de la Joventut de 9 de maig de 2018 per la qual s’aprova la convocatòria de diverses beques Carnet Jove per afavorir l’ocupació i la professionalització dels joves per a l’any 2018, i se n’estableixen les bases generals i les específiques

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

De conformitat amb el que preveuen els articles 17.3 b i 20.8 a de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, es publica l’extracte de la convocatòria indicada a l’encapçalament, el text complet de la qual es podrà consultar a la Base de Dades Nacional de Subvencions (http://www.pap.minhap.gob.es/bdnstrans).

Primer. Beneficiaris

El programa de beques Carnet Jove s’adreça a joves nascuts o residents a les Illes Balears que tenguin entre 18 i 30 anys durant l’any de la convocatòria.

Segon. Finalitat

L’objecte de la convocatòria indicada a l’encapçalament d’aquest extracte és la concessió de quatre beques Carnet Jove: beca Carnet Jove d’Acció Social, d’Arqueologia, de Comunicació i de Medi Ambient, per afavorir l’ocupació i la professionalització dels joves.

Tercer. Bases reguladores

L’Ordre de la consellera de Presidència i Esports de 15 de setembre de 2003 per la qual s'estableixen les bases reguladores de les subvencions de la Conselleria de Presidència i Esports  (BOIB núm. 137, de 2 d’octubre), modificada per l’Ordre de la consellera de Presidència i Esports de 19 de febrer de 2004 (BOIB núm. 29, de 28 de febrer) i per l’Ordre de la consellera de Presidència i Esports de 8 de març de 2005 (BOIB núm. 48, de 26 de març).

Quart. Import

L’import global màxim de les beques és de 20.000,00 € (vint mil euros).

Cinquè. Termini de presentació de sol·licituds

El termini d’inscripció i de presentació de la documentació és des de l’endemà de la publicació de la convocatòria de diverses beques Carnet Jove per afavorir l’ocupació i la professionalització dels joves per a l’any 2018 en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, fins el 29 de juny de 2018.

 

Palma, 9 de maig de 2017

El president de l’Institut Balear de la Joventut

Carles Gonyalons Sureda