Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI DE SALUT DE LES ILLES BALEARS

Núm. 4536
Resolució de la directora gerent de l’Hospital Comarcal d’Inca de 25 d’abril de 2018, per la qual s’adjudica, pel procediment de lliure designació el lloc de Cap de Servei de Cirurgia General i Aparell Digestiu de l’Hospital Comarcal d’Inca

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. El Decret 87/2006, de 6 d’octubre, regula els procediments de provisió de capdalies de caràcter assistencial del Servei de Salut de les Illes Balears.

2. El Real decret llei 1/1999, de 8 de gener, regula els procediments de selecció de personal estatutari i provisió de places en les institucions sanitàries de la Seguretat Social.

3. Mitjançant Resolució de la directora gerent del’Hospital Comarcal d’Inca de 30 de gener de 2018 (BOIB núm. 17 de 06/02/2018) es va convocar un procediment de lliure designació de Cap de Servei de Cirurgia General i Aparell Digestiu de l’Hospital Comarcal d’Inca.

4. Mitjançant Resolució de la directora gerent de l’Hospital Comarcal d’Inca de 28 de febrer de 2018 (BOIB núm. 30 de 08/03/2018) es modifica la composició dels membres assessors de la directora gerent per a resoldre la convocatòria. 

5. Mitjançant Resolució de la directora gerent de l’Hospital Comarcal d’Inca de 13 de març de 2018 s’aprova la llista definitiva de persones aspirants admeses i excloses de la convocatòria citada, essent el Sr. Carlo Brugiotti l’únic aspirant presentat i admès.    

6. En data 23 de març de 2018 el Sr. Carlo Brugiotti defensa públicament el projecte tècnic de gestió de la unitat assistencial de cirurgia general i aparell digestiu davant l’òrgan convocant i els seus assessors.

D’acord amb l’apartat 6 de les bases que regulen el procediment de la convocatòria, dicto la següent

RESOLUCIÓN

1. Adjudicar el lloc de Cap de Servei de Cirurgia General i Aparell Digestiu de l’Hospital Comarcal d’Inca al senyor Carlo Brugiotti, atès que compleix els requisits exigits en la convocatòria i acredita una formació i una experiència adequades i idònies per a ocupar-lo.

2. Publicar aquesta resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució –que exhaureix la via administrativa- es pot interposar un recurs de reposició davant l’òrgan que la dicta, en el termini d’un mes a comptador des de l’endemà d’haver-ne rebut la notificació, d’acord amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, en relació amb l’article 57 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears. També s’hi pot interposar directament un recurs contenciós administratiu davant la jurisdicció contenciosa administrativa, en el termini de dos mesos comptadors des de l’endemà d’haver rebut la notificació de la resolució, d’acord amb els articles 8.6 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa, sense perjudici de qualsevol altre recurs que es consideri oportú interposar-hi.

Inca, 25 d’abril de 2018

La Directora Gerent

Soledad Gallardo Bonet

Per delegació de la consellera de Salut

(BOIB 10/2016 i BOIB 119/2017)