Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

FONS DE GARANTIA AGRÀRIA I PESQUERA DE LES ILLES BALEARS (FOGAIBA)

Núm. 4521
Extracte de la Resolució de 27 d’abril de 2018, del president del Fons de Garantia Agrària i Pesquera de les Illes Balears (FOGAIBA), per la qual es convoquen subvencions per a les associacions o federacions de confraries de pescadors de les Illes Balears, per a l’any 2018

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

BDNS (Identif.): 396360

De conformitat amb el que preveuen els articles 17.3.b y 20.8.a de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions, es publica l’extracte de la convocatòria, el text complet de la qual es pot consultar a la Base de Dades Nacional de Subvencions (http://www.pap.minhap.gob.es/bdnstrans/index):

Primer. Beneficiaris

1. Poden ser beneficiaris de les ajudes previstes en aquesta Resolució les associacions o federacions de confraries de pescadors de les Illes Balears, que compleixin els següents requisits:

a) Que representin els interessos del sector pesquer.

b) Que no tinguin ànim de lucre.

c) Que tinguin un àmbit d’actuació a tota la comunitat autònoma de les Illes Balears.

d) Que estiguin inscrites en el Registre Oficial de Confraries de pescadors i de les seves Federacions, que depèn de la Direcció General de Pesca i Medi Marí.

Segon. Finalitat

La finalitat d’aquesta convocatòria és la participació en les despeses originades per la realització de les activitats pròpies; d’acord amb el que estableix l’Ordre de la consellera d’Agricultura i Pesca, de 10 de març de 2005, per la qual s’estableixen les bases reguladores de les ajudes en els sectors agrari i pesquer, publicada en el Butlletí Oficial de les Illes Balears núm. 43, de 17 de març de 2005.

Tercer. Bases reguladores

l’Ordre de la consellera d’Agricultura i Pesca, de 10 de març de 2005, per la qual s’estableixen les bases reguladores de les ajudes en els sectors agrari i pesquer, publicada en el Butlletí Oficial de les Illes Balears núm. 43, de 17 de març de 2005.

Quart. Crèdit

Per a la present convocatòria es destina un import màxim de noranta-vuit mil euros (98.000,00€), amb possibilitat d’ampliació de la dotació de la partida pressupostària, amb càrrec  als pressuposts del FOGAIBA.

Cinquè. Import

La quantia de la subvenció serà el 100% de les despeses subvencionables originades de les actuacions realitzades.

Sisè. Termini de presentació de sol·licituds

El termini de presentació de sol·licituds serà des de l'endemà de la publicació en el BOIB de l’extracte d'aquesta Resolució fins al 31 de maig de 2018.

 Palma, 27 d’abril de 2018

El President del FOGAIBA

Vicenç Vidal Matas