Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

INSTITUT D'INNOVACIÓ EMPRESARIAL DE LES ILLES BALEARS

Núm. 4099
Resolució del director general de Política Industrial de dia 4 d’abril de 2018 de delegació de competències

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. Mitjançant la Resolució del president de l'Institut d'Innovació Empresarial de les Illes Balears de dia 23 de febrer de 2018, publicada en el Butlletí Oficial de les Illes Balears núm. 30, de 8 de març de 2018, es va aprovar la convocatòria d'ajuts a petites i mitjanes empreses industrials de les Illes Balears per cobrir els interessos, el cost de l'aval d'ISBA, SGR, i les despeses d'obertura i estudi d'operacions de fiançament d'inversions productives del sector secundari.

2. Aquesta convocatòria inclou a l'apartat 10 que l'òrgan competent per instruir el procediment i per fer la proposta de resolució és el director general de Polótica Industrial o la persona en qui delegui.

Fonaments de dret

1. Els articles 9 de la Llei 40/2015, d'1 d'octubre, de règim jurídic del sector públic.

2. Els articles 25 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

Per tot això, dict la següent

RESOLUCIÓ

1. Delegar en la directora gerent de l'IDI les competències que, d'acord amb la convocatòria de la subvenció, corresponen a la persona titular de la Direcció General de Política Industrial per a la instrucció del procediment i per a les propostes de resolució de concessió dels ajuts.

2. Aquesta Resolució esdevé efectiva a partir de l'endemà d'haver-se publicat en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

3. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Palma 4 d'abril de 2018

Director general de Política Industrial

Manel Porras Romero