Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA DE PRESIDÈNCIA

Núm. 4092
Resolució per la qual es declara deserta la segona convocatòria per proveir, mitjançant el sistema de comissió de serveis de caràcter voluntari, dos llocs de feina de TÈCNIC/A DOCUMENTALISTA (F0195001C) de la Direcció General de Coordinació de la Conselleria de Presidència

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

 Fets

1. El dia 3 d’abril de 2018 es va publicar, al Portal de Serveis al Personal de la intranet i en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, la resolució de segona convocatòria per proveir, mitjançant el sistema de comissió de serveis de caràcter voluntari, dos llocs de feina de tècnic/a documentalista (F0195001C) adscrits a la Direcció General de Coordinació, d’acord amb el que estableix la Instrucció 2/2012, de 27 de març, de la directora general de Funció Pública, Administracions Públiques i Qualitat dels Serveis, per la qual es fixen els criteris i les pautes per adjudicar les comissions de serveis de caràcter voluntari en l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

2.  S’ha exhaurit el termini per presentar instàncies sense que s’hagi presentat cap sol·licitud per participar en la convocatòria.

Fonaments de dret

1.  Reial decret legislatiu 5/2015, de 30 d’octubre, pel qual s’aprova el text refós de la Llei de l’Estatut bàsic de l’empleat públic.

2.  Llei 3/2007, de 27 de març, de la funció pública de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

3. Instrucció 2/2012, de 27 de març, de la directora general de Funció Pública, Administracions Públiques i Qualitat dels Serveis, per la qual es fixen els criteris i les pautes per adjudicar les comissions de serveis de caràcter voluntari en l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

4.  Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

5. Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

Per tot això, dict la següent

Resolució

1.  Declarar deserta la segona convocatòria per a la provisió, mitjançant el sistema de comissió de serveis de caràcter voluntari, de dos llocs de feina de tècnic/a documentalista (F0195001C) de la Direcció General de Coordinació de la Conselleria de Presidència.

2. Disposar la publicació d’aquesta Resolució al tauler d’anuncis i al Portal de Serveis al Personal de la intranet en els termes establerts en el punt 12.1 de la Instrucció 2/2012, així com en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Palma, 17 d’abril de 2018

La secretària general

(Resolució de la consellera d’Hisenda i Administracions Públiques de 4 de setembre de 2015 per la qual es deleguen competències en matèria de gestió de personal)

M. Teresa Suárez Genovard