Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI DE SALUT DE LES ILLES BALEARS

Núm. 4090
Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de 5 de febrer per la qual s'adjudica pel procediment de promoció interna temporal una plaça vacant de la categoria del grup administratiu de la funció administrativa de la plantilla orgànica autoritzada de l'Hospital Son Llàtzer (BOIB Núm.18, 08/02/2018)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1. Per mitjà de la Resolució del director general del Servei de Salut de 5 de febrer de 2018 (BOIB Núm.18, 08/02/2018) es va aprovar la convocatòria per cobrir pel procediment de promoció interna temporal, una plaça vacant de la categoria de grup administratiu de la funció administrativa, de la plantilla orgànica autoritzada de l'Hospital Son Llàtzer.

2. Una vegada conclòs el procés de selecció, el 13 d’abril, es va publicar en la intranet i en el tauler d'anuncis de l'Hospital Son Llàtzer, la resolució de la Comissió de Selecció del llistat definitiu de puntuació total.

Per tot això dict la següent

Resolució

1. Adjudicar la plaça del grup administratiu de la funció administrativa, convocada per Resolució del director general del Servei de Salut, al senyor Antonio Coll de San Simon Real.

2. Establir que la persona seleccionada disposa d'un termini de tres dies hàbils comptadors des de l'endemà de la data de la publicació d'aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, per prendre possessió de la plaça adjudicada.

3. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Interposició de recursos

Contra aquesta resolució —que exhaureix la via administrativa— pot interposar-se un recurs de reposició davant l'òrgan que la dicta, en el termini d'un mes comptador des de l'endemà a la data de publicació d'aquesta Resolució, d'acord amb l'article 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, de procediment administratiu comú de les administracions públiques, en relació amb l'article 57 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

També pot interposar-se directament un recurs contenciós administratiu davant la jurisdicció contenciosa administrativa en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà de la data de publicació d'aquesta Resolució, de conformitat amb l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa, sense perjudici de qualsevol altre recurs que es consideri procedent interposar.

Palma, 16 d’abril de 2018

El director general

Julio Miguel Fuster Culebras

Per delegació del conseller de Salut, Família i Benestar Social (BOIB 141/2012)

El director gerent de l'Hospital Son Llàtzer

Per delegació del director general del Servei de Salut (Resolució de 12 de febrer)

Francisco Marí Marí