Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE SES SALINES

Núm. 4087
Aprovació inicial i informació pública del Catàleg de Patrimoni. Adaptació al Pla Territorial de Mallorca

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En sessió plenària ordinària de data 13 de novembre de 2017 es varen adoptar, entre d’altres, els següents acords:

Primer.- Aprovar inicialment el CATÀLEG DE PATRIMONI SES SALINES. Adaptació al Pla Territorial de Mallorca, redactat el maig de 2017 per l'equip format per Nadal Burguera Garí, geògraf; M. del Pilar Campos Martínez, documentalista; Bernat Roig Galmés, arqueòleg; i Joan Serra Burguera, arquitecte, el qual modifica i amplia el catàleg vigent per adaptar-lo al Pla Territorial Insular de Mallorca i resta de normativa en vigor.

Segon.- Obrir un termini d’informació pública d’un mes mitjançant anunci en el BOIB, en uns dels diaris de major difusió de la província, en el tauler d’anuncis i a la pàgina web de l’Ajuntament. Durant aquest període, que començarà a comptar a partir de l’endemà de la publicació de l’anunci corresponent en el BOIB, l’expedient romandrà en les dependències municipals a disposició de qualsevol persona que el vulgui examinar, de dilluns a divendres –hàbils- de 8 a 14 hores,  i es podran formular les al·legacions que s’estimin pertinents

Tercer.- Suspendre la tramitació i l’atorgament de tota classe d’aprovacions, autoritzacions i llicències urbanístiques que puguin contradir les determinacions previstes en el CATÀLEG DE PATRIMONI SES SALINES. Adaptació al Pla Territorial de Mallorca, aprovat inicialment, sense perjudici de la tramitació i atorgament d’aquelles que fonamentades en el règim vigent siguin compatibles amb aquest.

Quart.- Publicar els acords anteriors en la forma que legalment procedeixi.

Cinquè.- Trametre còpia del Catàleg de Patrimoni als organismes que correspongui d’acord amb la legislació vigent.

Sisè.- Facultar el batle perquè pugui dur a terme totes les actuacions necessàries per a l’efectivitat dels anteriors acords.”

Cosa que se fa pública per al seu coneixement general, i, perquè durant el termini d’informació pública d’un mes, a comptar de l’endemà de la publicació d’aquest anunci en el BOIB, qualsevol persona pugui consultar l’expedient en el punt d’accés electrònic (www.ajsessalines.net) o en el Departament d’Urbanisme d’aquest Ajuntament (Plaça Major, núm. 1, 1r, de ses Salines), de dilluns a divendres –hàbils- de 8 a 14 hores, i presentar les al·legacions, suggerències, informes o documents que se considerin oportuns.   

 

Ses Salines, 17 d’abril de 2018

El batle

Bernat Roig Galmés