Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE SES SALINES

Núm. 4086
Desistiment i arxiu de l'expedient del procediment d’aprovació del Catàleg de Patrimoni de Ses Salines. Adaptació al Pla Territorial de Mallorca

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En sessió plenària ordinària de data 13 de novembre de 2017 es varen adoptar, entre d’altres, els següents acords:

“Vist que en sessió plenària ordinària de 10 de setembre de 2014 es va aprovar inicialment el CATÀLEG DE PATRIMONI SES SALINES. Adaptació al Pla Territorial de Mallorca, redactat per l'equip format per Nadal Burguera Garí, geògraf; M. del Pilar Campos Martínez, documentalista; Bernat Roig Galmés, arqueòleg; i Joan Serra Burguera, arquitecte, el qual modifica i amplia el catàleg vigent per adaptar-lo al Pla Territorial Insular de Mallorca.

Vist que arran de les al·legacions presentades durant el termini d'informació pública s’ha posat de manifest la necessitat de realitzar un estudi més acurat i  completar la documentació del Catàleg, se considera convenient per a l’interès general, desistir de la tramitació d’aquest expedient i iniciar de bell nou un nou procediment.

Vist que l’article 93 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del procediment administratiu comú de les Administracions Públiques, estableix que en els procediments iniciats d’ofici, l’administració podrà desistir, motivadament, en els supòsits i amb els requisits prevists a les lleis.

Considerant que segons l’article 84 de la indicada Llei 39/2015, el desistiment posa fi al procediment.

A la vista de l’abans exposat, es proposa al Ple de la Corporació, previ dictamen de la Comissió Informativa Permanent General, l’adopció dels següents acords:

PRIMER.- Desisitir del procediment d’aprovació de el CATÀLEG DE PATRIMONI SES SALINES. Adaptació al Pla Territorial de Mallorca, aprovat inicialmenten sessió plenària ordinària de 10 de setembre de 2014, i arxivar l’expedient.

SEGON.- Fer públic aquest acord mitjançant anunci en el Butlletí Oficial dels Illes Balears, en un dels diaris de major difussió de l’illa de Mallroca i en la corresponent direcció o punt d'accés electrònic municipal.

TERCER.- Facultar el batle perquè pugui dur a terme totes les actuacions necessàries per a l’efectivitat dels anteriors acords.”

Cosa que se fa pública per al seu coneixement general.

Contra aquests acords, que esgoten la via administrativa, es pot interposar recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenció Administratiu de Palma que correspongui, en el termini de dos mesos a comptar de l’endemà de la publicació d’aquest anunci en el BOIB. No obstant l’anterior, amb caràcter previ i potestatiu, es pot interposar recurs de reposició davant el mateix òrgan que ha adoptat els acords transcrits, en el termini d’un mes a comptar de l’endemà de la publicació d’aquest anunci en el BOIB. Així mateix, es podrà interposar qualsevol altra recurs que s’estimi procedent.

Ses Salines, 17 d’abril de 2018

El batle

Bernat Roig Galmés