Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció primera. Contractació Pública

AJUNTAMENT D'INCA

Núm. 4063
Exposició al públic el plec de condicions que han de regir el Contracte d'obres, mitjançant procediment obert simplificat, de substitució d’un tram de la conducció d’aigua potable entre el dipòsit de Es Tancat i el de la finca Sa Mina de Lloseta

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Resolució de l’Ajuntament d’Inca per la qual s’exposa al públic el plec de condicions que han de regir el Contracte d'obres, mitjançant procediment obert simplificat, de substitució d’un tram de la conducció d’aigua potable entre el dipòsit de Es Tancat i el de la finca Sa Mina de Lloseta.

De conformitat amb el que disposa l’art. 188 de la Llei 20/2006, de 15 de desembre, municipal i de règim local de les Illes Balears, el plec de condicions que ha de regir aquesta contractació s’exposa al públic, mitjançant el present anunci, durant el termini de deu dies naturals perquè s’hi puguin presentar reclamacions. Aquest anunci se simultanieja amb els anuncis de licitació, per la qual cosa en el cas que es presentin reclamacions s’actuarà d’acord amb el que preveu l’esmentat precepte legal.

 

Inca, 12 d’abril de 2018

El batle-president,

Virgilio Moreno Sarrió