Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE SANT JOAN

Núm. 4049
Delegació de competències

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Es fa públic per a general coneixement que en data de 15 de març de 2018 el Sr. Batle ha dictat la següent resolució:

DECRET 017/2018

Delegacions de competències.

Vista la renúncia del regidor Sr. Pablo Pascual Tovar del la qual en donà compte al Ple en la sessió ordinària del 29 de novembre de 2017.

Considerant que per Decret de Batlia 022/2017, de 13 de març, li foren atorgades competència al regidor esmentat, fan necessària una nova redistribució de competències.

Aquesta Batlia en ús de les competències que li són atribuïdes pels articles 21.3 i 23.4 de la Llei 7/1985, de 2 d’abril, Reguladora de les Bases de Règim Local, i de conformitat amb els articles 43, 44, 45 i 51 del Reial Decret 2568/1986, de 28 de novembre, del Reglament d’Organització, Funcionament i Règim Jurídic de les Entitats Locals.

RESOL:

Primer.- Revocar el Decret de Batlia 022/2017, de 13 de març de delegació de competències.

Segon.- Amb l’objecte d’agilitzar i aconseguir una major eficàcia en la gestió municipal, realitzar les següents delegacions:

Regidor/a

Àrea

Sr. Antonio Oliver Gornals

Delegat de Medi Ambient i Agricultura.2º

Delegació compartida de Fires i Festes. 3º

Sra. Maria Eugènia Díaz-Munío Peña

Delegació de Serveis Socials.

Delegació compartida amb Batlia d’Educació i  Cultura.

Sr. Francesc Mestre Estelric

Delegació compartida d’Obres, Urbanisme i Manteniment.

Delegació compartida d’Educació i Cultura.

Delegat d’Interior.

Sr. Josué Gayá Díaz-Munío

Delegació compartida d’Obres, Urbanisme i Manteniment.

Delegat de Joventut i Esports.

Delegació compartida Fires i Festes. 2º

Sr. Marcos Vidal Alzamora

Delegat D’Industria, Comerç, Energia i Turisme.

Delegació compartida Medi Ambient i Agricultura. 1º

Sra.  Noelia Llull Cunill

Delegació compartida Fires i Festes. 1º

Delegada de Sanitat i Igualtat.

Segon.- L'abast de les funcions d'aquesta delegació se circumscriuen a l’estudi i gestió en  relació amb els assumptes relacionats amb l'àmbit de la seva àrea, no incloent cap facultat resolutòria.

Tercer.- Les atribucions delegades s' hauran d'exercir en els termes i dins dels límits d'aquesta delegació, no sent susceptibles de ser delegades pels seus titulars en un altre òrgan o regidor.

Quart.- De conformitat amb el que estableix l'article 44 del Reglament d'Organització, Funcionament i Règim Jurídic de les Entitats Locals, aprovat per Reial Decret 2568/1986, de 28 de novembre, aquestes delegacions tindran efecte des del dia següent a la data de notificació d'aquest Decret als Regidors afectats, i seran de caràcter indefinit, sense perjudici de la potestat d'advocació d'aquesta Batlia.

En cas d'absència, vacant, malaltia o qualsevol altre impediment dels Regidors delegats, aquesta Batlia assumirà, directament i automàticament, les competències delegades, com a titular de la competència originària, entenent-se a aquests efectes exercitada la potestat d'advocació en base a la present resolució, sense necessitat d'una nova resolució expressa en aquest sentit.

Cinquè.- Notificar personalment aquesta resolució als Regidors afectats, que es considerarà acceptada tàcitament, llevat de manifestació expressa; i remetre la Resolució de nomenament al Butlletí Oficial de les Illes Balears per a la seva publicació, i publicar-lo igualment al Tauler d’Anuncis de la Corporació, tot ell sense perjudici de la seva efectivitat des del dia següent de la firma de la present resolució pel Batle.

Sisè.- Donar compte al Ple de l’Ajuntament d'aquesta resolució en la primera sessió que celebri.

 

Sant Joan, 16 d’abril de 2018

El Batle

Francesc Mestre Estelric