Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció primera. Contractació Pública

AJUNTAMENT D'ALCÚDIA

Núm. 3923
Licitació de les obres de reforma interior i canvi d´ús d´oficines a local social de la 3ª edat amb bar-cafeteria a l´edifici Can Ramis d’Alcúdia, CN-26/18

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Per Resolució de la Regidora Delegada d’Hisenda, Contractació i Estadística, núm. 498/2018, de data 11 d´abril, s’ha aprovat l’expedient i la convocatòria de la licitació per a la contractació de les obres de reforma interior i canvi d´ús d´oficines a local social de la 3ª edat amb bar-cafeteria a l´edifici Can Ramis d’Alcúdia, el qual ha estat objecte de publicació al perfil del contractant de l’Ajuntament d’Alcúdia, allotjat a la plataforma de contractació del sector públic, en data 11 d´abril de 2.018.

A efectes del que disposa l´article 188.3 de la Llei 20/2006, de 15 de desembre, municipal i de règim local de les Illes Balears, els plecs seran objecte d´exposició pública per termini de 10 dies naturals als efectes de possibles reclamacions, que seran resoltes per l´òrgan de contractació.

Les ofertes s’adreçaran a l’Ajuntament d’Alcúdia i es presentaran davant el Registre General d’Entrada de l’Ajuntament d’Alcúdia, ubicat al C/ Major, 9; CP: 07400-Alcúdia, en horari d’atenció al públic (de 9h. a 14h.), o bé també es poden presentar per correu, únicament a través de les oficines de l’operador designat per a la prestació del servei postal universal (Correos y Telégrafos, S.A). El termini de presentació de les proposicions serà de vint (20) dies naturals, comptadors des del dia següent al de la publicació de l’anunci de la licitació al perfil del contractant de l’Ajuntament d’Alcúdia, allotjat a la Plataforma de contractació del Sector Públic, amb independència del registre o oficina en que es presentin. Si l’últim dia de l’esmentat termini es dissabte, diumenge o festiu, el mateix s’entendrà prorrogat fins a les 14 hores del  primer dia hàbil següent.

 

Alcúdia, 12 d´abril de 2018.

La Regidora Delegada d’Hisenda, Contractació i Estadística,

Joana Maria Bennàsar Serra