Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA DE TREBALL, COMERÇ I INDÚSTRIA

Núm. 3684
Informació pública del Projecte per a la incorporació de l’establiment de benefici miner, actualització del Projecte d’explotació, Pla de restauració i Estudi d’Impacte Ambiental de la pedrera Matas e Hijos (núm. 406), que forma part de les parcel·les 1, 159 i 161 del polígon 41 de Llucmajor

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

D’acord amb la Llei 10/2014, d’1 d’octubre, d’ordenació minera de les Illes Balears, i amb la Llei 21/2013, de 9 de desembre, d’avaluació ambiental, se sotmet a informació pública la sol·licitud de Cantera Son de la Bau, SL, CIF B57860918, d’autorització administrativa del projecte subjecte a avaluació d’impacte ambiental ordinària. Hi pot resultar d’aplicació el que preveu el capítol III del títol II en matèria de consultes transfrontereres. Les característiques principals s’assenyalen a continuació:

Expedients: 2015/24874 i 2016/27548.

Tipus d’activitat: explotació minera activa de la secció A.

Situació: forma part de les parcel·les 1, 159 i 161 del polígon 41 de Llucmajor.

Illa: Mallorca.

Dades tècniques: incorporació d’un establiment de benefici miner, planta de sòl-ciment, en la pedrera activa Matas e Hijos, que complementarà l’activitat principal de la pedrera de forma combinada per així aconseguir una producció múltiple lligada a l’obra pública. L’explotació de la pedrera es divideix en quatre fases, amb una durada de 37 anys. La planta està composta per dosificador d’agregats, cinta transportadora de matèria primera, mesclador, un sistema de proveïment d’aigua, una cinta transportadora de material acabat, un recipient d’emmagatzematge de material acabat, sistemes de pesatge i emmagatzematge de pols, sala de control i sistema de control elèctric.

La documentació que correspon al Projecte i a l’Estudi d’impacte ambiental (un total de cinc volums) de Matas e Hijos, es pot examinar a la Direcció General de Política Industrial (c/ del Bastió d’en Sanoguera, 2, 07002 Palma).

Se’n pot obtenir la informació pertinent a l’òrgan substantiu (Conselleria de Treball, Comerç i Indústria), com també formular davant aquest, per duplicat, les al·legacions que es considerin escaients, dins el termini de trenta dies comptadors a partir de l’endemà de la publicació d’aquest anunci en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

  

Palma, 28 de març 2018

El director general de Política Industrial,

Manuel Porras Romero