Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

DEPARTAMENT DE TERRITORI I INFRAESTRUCTURES

Núm. 3845
Anunci del Consell de Mallorca d’informació pública de l’aprovació inicial del Projecte de traçat de l’enllaç de l’autopista del Llevant amb la Ma-30 i el Coll d’en Rabassa- Tram I.- Clau: 16-09.0-ML

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El president del Consell de Mallorca, dia 6 d’abril de 2018, ha decretat el següent:

<<Antecedents

1.- El senyor Antonio de Pablo Escolà, enginyer de Camins, Canals i Ports, en el mes d’agost de 2017, ha realitzat per a la Direcció Insular d’Infraestructures i Mobilitat, el Projecte de traçat de l’enllaç de l’autopista del Llevant amb la Ma-30 i el Coll d’en Rabassa. Tram I - Clau: 16-09.0-ML.

2.- La Comissió de Medi Ambient de les Illes Balears, com a resposta a l’ofici del Departament d’Infraestructures i Movilitat del Consell de Mallorca de data 15 de març de 2017 informa sobre que el projecte no està subjecte a tramitació ambiental.

3.- El projecte es va supervisar favorablement en data 24 d’octubre de 2017, destacant que el projecte disposa dels documents necessaris per a promoure les autoritzacions administratives corresponents i compleix els criteris indicats a l’ordre d’estudi.

4.- Vist el dictamen favorable de la Comissió Informativa i General de Comptes de data 5 d’abril de 2018.

Fonaments

D’acord amb l’acord de delegació de competències en la Presidència, adoptat pel Ple del Consell de Mallorca en sessió extraordinària de dia 17 de juliol de 2015 (BOIB núm. 111, de 23 de juliol de 2015), la competència per aprovar aquest decret recau en el president del Consell de Mallorca per delegació del Ple.

 

RESOLUCIÓ

Per tant, decret:

1.- Aprovar inicialment el Projecte de traçat d’enllaç d’autopista del Llevant amb la Ma-30 i el Coll d’en Rabassa - Tram I.- Clau: 16-09.0-ML, amb un pressupost de per a coneixement de l’administració de quaranta-nou milions dos-cents seixanta-un mil dotze euros amb divuit cèntims (49.261.012,18 €), que inclou, a més del pressupost d’execució de contracta de quaranta-quatre milions nou-cents seixanta-tres mil set-cents trenta-dos euros amb quaranta-cinc cèntims (44.963.732,45 €), la quantitat de quatre-cents seixanta-vuit mil quatre-cents quatre euros amb setanta-quatre cèntims (468.404,74 €), corresponent al 1,5% per a foment de Patrimoni Històric, la quantitat de tres-cents quaranta mil tres-cents vint euros amb vuitanta-dos cèntims (340.320,82 €) per a tractament de gestió de residus, la quantitat de dos milions set-cents set mil vuit-cents setanta-nou euros amb seixanta cèntims (2.707.879,60 €) per a expropiacions.

Tanmateix, el pressupost per al coneixement de l’administració també inclou les quantitats de quatre-cents seixanta-vuit mil quatre-cents quatre euros amb setanta-quatre cèntims (468.404,64 €), per a assistència tècnica a la Direcció d’obra i de tres-cents dotze mil dos-cents seixanta-nou euros amb vuitanta-tres cèntims (312.269,83 €) que seran considerades en l’expedient d’assistència tècnica que s’obrirà en el seu moment.

2.- Sotmetre el Projecte de traçat de l’enllaç de la autopista del Llevant amb la Ma-30 i el Coll d’en Rabassa. Tram I.- Clau: 16-09.0-ML, al tràmit d’informació pública per un període d’un mes mitjançant la seva exposició a la Direcció Insular d’Infraestructures i Mobilitat i a l’Ajuntament de Palma, previ anunci al BOIB.

També s’exposarà al manco, a un diari d’àmbit insular, ja que es tracta d’una obra de de duplicació de calçadat en el sentit que defineix l’article 19 de la Llei 5/1990, de 24 de maig, de carreteres de la comunitat autònoma de les Illes Balears, tot això, d’acord amb les consideracions de l’informe de Supervisió de 24 d’octubre de 2017.

3.- Informar de l’aprovació inicial del projecte i consultar a les següents administracions públiques afectades:

- Ajuntament de Palma.

- Departament de Cultura i Patrimoni del CIM.

- Direcció General de Recursos Hídrics. >>

Palma, 9 d’abril de 2018

El secretari general

Jeroni Miquel Mas Rigo