Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE MAÓ

Núm. 3801
Convocatòria de la segona Assemblea General de la Junta Central d’Usuaris d’Aigües de Menorca

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

La Sra. Conxa Juanola Pons, Alcaldessa de l’Ajuntament de Maó, actuant en exercici de les facultats establertes a l’article 201 del Reglament del Domini Públic Hidràulic,

COMUNICA:

1r.- Que es convoca la segona Assemblea General de la Junta Central d’Usuaris dels Aqüífers de Menorca, integrada pels diferents usuaris d’aprofitaments d’aigua de la totalitat de l’illa i les seves masses d’aigua definides pel Pla Hidrològic de la demarcació de les Illes Balears.

2n.- L’esmentada Junta General es preveu celebrar el dimarts dia 4 de maig de 2018 a la Sala de plens del Consell Insular de Menorca, situat a la Plaça Biosfera, 5, de Maó a les 11:00 hores, en primera i única convocatòria.

3r.- L’objecte de l’Assemblea General es l’aprovació dels Estatuts de la Junta Central d’Usuaris dels Aqüífers de Menorca redactats per la Comissió Redactora, a l’empara del que estableix l’article 201 del Reglament del Domini Públic Hidràulic i normativa concordant, i s’ajustarà als següents punts de l’ORDRE DEL DIA:

1.- Benvinguda als usuaris assistents i presentació de l’acte.

2.- Exposició dels treballs de la Comissió redactora i del redactat dels Estatuts de la Junta Central.

3.- Aprovació dels Estatuts pels que s’ha de regir la Comunitat.

4.- Facultar a la Comissió i els seus càrrecs per a continuar els tràmits necessaris per dur a bon terme la constitució de la Comunitat i atendre mitjançant els actes de gestió necessaris el seu funcionament fins a completar-ne la constitució.

5.- Precs i preguntes.

4t.- L’assistència a la Junta General està oberta a tots els usuaris d’aprofitaments d’aigua de l’illa que hi estiguin interessats, independentment de si el seu aprofitament es troba o no inscrit en el Registre d’Aigües de la Direcció General de Recursos Hídrics. En el cas que es disposi de document acreditatiu de la inscripció de l’aprofitament a aquest Registre, es recomana dur-ne una còpia a la Junta.

Maó, 10 d'abril de 2018

Alcaldessa

Conxa Juanola Pons