Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT D'EIVISSA

Núm. 3793
Modificació apartat IV 1.4 del Pla d'actuació de Transport Públic de viatgers en vehicle turisme per als anys 2018 i 2019 del municipi d'Eivissa

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

DECRET.-

Vist que a data 13 de març de 2018 es va pulbicar en el BOIB núm 32 el Pla d’Actuació de Transport Públic de viatgers en vehicle turisme per als anys 2018 i 2019 del municipi d’Eivissa.

Vist que per part d’aquesta Administració s’adverteix una errada en la redacció de l’apartat IV 1.4 en quant a l’exigència, com a requisit per optar a una llicència estacional, d’explotar personalment la llicència temporal entenent aquesta com la conducció del vehicle per part del titular de la llicència i no la seua gestió, atès la manca de sentit que suposa exigir com a requisit previ per optar a una llicència estacional l’explotació de la mateixa.

En virtut de l’art. 109.2 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, de Procediment Comú de les Administracions Públiques es rectifica aquest apartat que passa a tenir , la redacció següent:

«1.4 Per aquells que optin com a titulars de llicència municipal explotar personalment la llicència .S’entén com a explotació personal la conducció del vehicle per part del titular de la llicència i no la seua gestió.»

RESOLC:

1) Rectificar la redacció de l’apartat IV 1.4 del PLA D’ACTUACIÓ EN TRANSPORT PÚBLIC DE VIATGERS EN VEHICLE TURISME PER ALS ANYS 2018 I 2019 en el següent sentit:

“1.4 Per aquells que optin com a titulars de llicència municipal explotar personalment la llicència. S’entén com a explotació personal la conducció del vehicle per part del titular de la llicència i no la seua gestió.»

2) Publicar aquesta resolució al BOIB, així com al taulell d’anuncis i la pàgina web de l’Ajuntament.

  

Eivissa, (3 d'abril de 2018)

L’ALCALDE, P.D.             EL SECRETARI-ACCTAL