Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció I. Disposicions generals

CONSELL INSULAR DE MENORCA

Núm. 3766
Rectificació d’error de l’edicte d’aprovació definitiva de la derogació parcial de la Norma Territorial Transitòria (exp. 46PTI16101)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En el Butlletí Oficial de les Illes Balears núm. 132 de data 28 d’octubre de 2017, es publica edicte de l’acord del ple del Consell Insular de Menorca en sessió de caràcter ordinari de 16 d’octubre de 2017 que acordà aprovar definitivament la derogació parcial de la Norma Territorial Transitòria, i es publicà el text íntegre de l’acord, la memòria justificativa, l'articulat resultant de la derogació parcial i la cartografia resultant de la derogació parcial esmentada.

Atès que l’article 45.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques, estableix que la publicació d’un acte administratiu ha de contenir els mateixos elements que l’article 40.2 exigeix respecte de les notificacions, i s’ha detectat que aquestes indicacions no s’incloïen a l’edicte publicat en el Butlletí Oficial de les Illes Balears núm. 132 de data 28 d’octubre de 2017, abans esmentat.

Detectat aquest error, en conseqüència, es procedeix a l’esmena i compleció de la publicació del Butlletí Oficial de les Illes Balears, d'acord amb l’establert a l’article 45 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques.

Per tant, s’ha d’indicar que contra l’acord del ple del Consell Insular de Menorca, reunit en sessió de caràcter ordinari de 16 d’octubre de 2017, que acordà aprovar definitivament la derogació parcial de la Norma Territorial Transitòria publicat en el Butlletí Oficial de les Illes Balears núm. 132 de data 28 d’octubre de 2017, que posa fi a la via administrativa, podeu interposar el recursos següents:

- En el termini d'un mes a partir de la data de publicació d’aquest edicte, recurs potestatiu de reposició davant el Ple. Aquest recurs s'entendrà desestimat si no se us ha notificat la resolució quan hagi transcorregut un mes des que l'haguéssiu interposat. Contra la desestimació per silenci del recurs de reposició podreu interposar recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Palma.

- En el termini de dos mesos a partir de la data de publicació d’aquest edicte, recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Palma sempre que no haguéssiu interposat recurs potestatiu de reposició, atès que en aquest cas haureu d'esperar que se’n dicti resolució.

Tot això sens perjudici que pugueu utilitzar qualsevol altre recurs que considereu procedent en dret.

Tot l'anterior s’ajusta a la Llei 29/1998, de 13 de juliol, que regula de la jurisdicció contenciosa administrativa, i a la Llei 39/2015 d'1 d'octubre del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques.

Així mateix, escau indicar que la interposició dels recursos pertinents no suspèn l'eficàcia de la resolució impugnada ni interromp els terminis que se'n puguin derivar, excepte que l'autoritat competent ho acordi expressament.

Finalment, també s’ha de senyalar que d’acord amb l’article 45.1 a) de la 39/2015 d'1 d'octubre del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques, en el cas dels interessats que hagin rebut notificació individual, la present publicació és addicional a la individualment realitzada.

 

Maó, 10 d'abril de 2018

El cap de secció d'Urbanisme

Mateu Martínez Martínez