Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

DEPARTAMENT DE MODERNITZACIÓ I FUNCIÓ PÚBLICA

Núm. 3495
Convocatòria per al proveïment de vint-i-quatre places de caporal –a del Consell Insular de Mallorca, per promoció interna

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El president del Consell Insular de Mallorca, en data 26 de març de 2018, ha dictat el següent Decret:

«El Consell Executiu del Consell Insular de Mallorca, en data 21 de maig de 2015, va aprovar l’oferta d’ocupació pública per a l’any 2015, a la qual es van incloure sis places de caporal –a, per promoció interna, enquadrades en el subgrup C2, escala d’administració especial, subescala de serveis especials, classe de servei d’extinció d’incendis. L’esmentat acord d’aprovació de l’oferta d’ocupació pública es va publicar en el BOIB núm. 80, de 28 de maig de 2015.

Mitjançant un altre acord del Consell Executiu, de data 29 de novembre de 2017 (BOIB núm. 152, de 14 de desembre de 2017), es va aprovar l’oferta d’ocupació pública corresponent a l’any 2017, que va incloure devuit places més de caporal –a, per promoció interna.

D’altra banda, el Consell Executiu, per un acord adoptat dia 4 d’octubre de 2017 ( BOIB núm. 132, de 28 d’octubre de 2017), va aprovar les bases generals per a la promoció interna de l’àrea operativa del Servei de Bombers del Consell de Mallorca, pel sistema de concurs oposició, les quals han resultat modificades parcialment per distints acords de la Comissió de Govern del Consell de Mallorca, d’11 de gener de 2018, d’estimació parcial de diversos recursos d’alçada interposats contra l’acord d’aprovació, publicats en el BOIB núm. 10, de 20 de gener de 2018.  

Atesa la necessitat de procedir, amb caràcter prioritari, al proveïment de places vacants de caporal –a del Servei de Bombers de Mallorca, amb la finalitat de donar estabilitat a les dotacions de personal del Servei.

Atès que correspon a la Presidència de la Corporació, a proposta de la consellera executiva de Modernització i Funció Pública efectuar la corresponent convocatòria, d’acord amb allò que preveu l’article 9.2.w) de la Llei 8/2000, de 27 d’octubre, de consells insulars, en relació amb l’article 102.1 de la Llei 7/1985, de 2 d’abril, reguladora de les bases de règim local, i l’article 9.c).3 del Decret d’organització del Consell de Mallorca, de 9 de juny de 2017.

Per tot l’exposat, a proposta de la consellera executiva de Modernització i Funció Pública, dict el següent

DECRET

Primer.- Convocar les proves selectives per al proveïment, per promoció interna, mitjançant el sistema de concurs oposició, de vint-i-quatre places de caporal -a vacants a la plantilla de personal funcionari del Servei de Bombers del Consell de Mallorca.

Segon.- La present convocatòria es regeix per les bases aprovades per acord del Consell Executiu, de 4 d’octubre de 2017 (BOIB núm. 132, de 28 d’octubre de 2017), amb les modificacions parcials introduïdes per distints acords de la Comissió de Govern, d’11 de gener de 2018, d’estimació parcial de diversos recursos d’alçada interposats contra l’acord d’aprovació, publicats en el BOIB núm. 10, de 20 de gener de 2018.

Tercer.- La convocatòria es publicarà íntegrament en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i el seu anunci en el Boletín Oficial del Estado.

Quart.- Les sol·licituds per prendre part en el procés selectiu s’han de presentar dins el termini de vint dies naturals, comptadors a partir de l’endemà de la publicació de l’anunci de la corresponent convocatòria en el Boletín Oficial del Estado, en la forma prevista a la base 4 de les que regeixen la convocatòria.

Cinquè.- Contra aquest decret, que posa fi a la via administrativa, podeu interposar, alternativament, els recursos següents:

a) Directament, el recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Palma que correspongui, en el termini de dos mesos, comptadors a partir de l’endemà de la seva publicació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

b) El recurs de reposició potestatiu davant la Presidència del Consell de Mallorca, en el termini d'un mes, comptador a partir de l’endemà de la seva publicació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears. Contra la desestimació expressa del recurs de reposició, hi podeu interposar el recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Palma que correspongui, en el termini de dos mesos, comptadors a partir de l’endemà de rebre la notificació de la desestimació del dit recurs de reposició.

Si ha transcorregut un mes des de la interposició del recurs de reposició potestatiu i no n’heu rebut la notificació de resolució expressa, s’entén desestimat per silenci i podeu interposar el recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Palma que correspongui, sense limitació de temps.

No obstant l’anterior, podeu interposar, si escau, qualsevol altre recurs que considereu oportú. Tot això de conformitat amb la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa, i la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del procediment administratiu comú de les Administracions públiques.» 

   

Palma,  27 de març de 2018

Per delegació del president, el secretari general
(Decret de 17 de juliol de 2015, BOIB núm. 114, de 28 de juliol de 2015)
Jeroni M. Mas Rigo