Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

FONS DE GARANTIA AGRÀRIA I PESQUERA DE LES ILLES BALEARS (FOGAIBA)

Núm. 3325
Extracte de la Resolució de 20 de març de 2018, del president del Fons de Garantia Agrària i Pesquera de les Illes Balears (Fogaiba) per la qual es convoquen ajudes, corresponents a l'any 2018, per al foment de la raça frisona a les Illes Balears

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

BDNS (Identif.): 390870

De conformitat amb el que preveuen els articles 17.3.b y 20.8.a de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions, es publica l’extracte de la convocatòria, el text complet de la qual es pot consultar a la Base de Dades Nacional de Subvencions (http://www.pap.minhap.gob.es/bdnstrans/index):

Primer. Beneficiaris

Les organitzacions o les associacions de ramaders de les Illes Balears que compleixin els requisits següents:

a) Que no tinguin ànim de lucre.

b) Que estiguin oficialment reconegudes per a la gestió del llibre o els llibres genealògics de la raça frisona.

c) Que tinguin la condició de PIME d'acord amb el que estableixen l'article 2.2 i l'annex 1 del Reglament (UE) núm. 702/2014 de la Comissió, de 25 de juny de 2014.

d) Que no tinguin la consideració d'empresa en crisi, d'acord amb l'article 2.14 del Reglament (UE) núm. 702/2014 de la Comissió, de 25 de juny de 2014.

e) Que no estiguin subjectes a una ordre de recuperació pendent després d'una decisió prèvia de la Comissió que hagi declarat un ajut il·legal i incompatible amb el mercat interior.

Així mateix, també hauran de complir els requisits previstos en les lletres c), d) i e) les explotacions ramaderes en què es duguin a terme les activitats subvencionables.

Segon. Finalitat

Foment de la raça frisona.

Tercer. Bases reguladores

Ordre de la consellera d’Agricultura i Pesca de 10 de març de 2005, per la qual s’estableixen les bases reguladores de les subvencions en els sectors agrari i pesquer (BOIB núm. 43, de 17 de març).

Quart. Crèdit

Es destina un crèdit de dotze mil euros (12.000,00 €), amb possibilitat de incrementar-lo. 

Cinquè. Import

1. La quantia de l’ajuda serà:

a) Despeses directes o indirectes necessàries per a la creació o manteniment de llibre genealògic: fins al 100% de la despesa subvencionable.

b) Per a les proves destinades a determinar la qualitat genètica o el rendiment dels animals: fins al 70% de la despesa subvencionable.

2. La quantia màxima de la subvenció que pot rebre l'organització o l'associació beneficiària de l'ajuda és de 10.000,00 euros.

3. En cap cas aquest import pot ser superior a 3.000,00 euros per cada una de les explotacions ramaderes, amb inscripció d'animals, integrades a l'associació o l'agrupació beneficiària.

4. L'import de la subvenció que regula aquesta convocatòria no podrà superar en cap cas, aïlladament o en concurrència amb altres subvencions o ajudes d'altres administracions públiques o ens públics o privats, nacionals o internacionals destinades al mateix fi, el cost de l'activitat subvencionada ni els límits establerts en cada cas en les lletres a) i b) de l'apartat 1 de l'article 27 del Reglament (UE) núm. 702/2014 de la Comissió, de 25 de juny de 2014. Aquests ajuts no s'acumularan a cap ajuda de minimis corresponent als mateixos costos subvencionables si aquesta acumulació dona lloc a una intensitat o un import de l'ajut superior al límit esmentat.

Sisè. Termini de presentació de sol·licituds

El termini de presentació de sol·licituds comença a comptar des del dia següent al de la publicació de l’extracte de la Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i acaba el dia 30 d’abril de 2018.

 

Palma, 20 de març de 2018

El President del FOGAIBA

Vicenç Vidal Matas