Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

DEPARTAMENT DE MODERNITZACIÓ I FUNCIÓ PÚBLICA

Núm. 3295
Bases de la convocatòria per a l’organització d’un concurs d’innovació Smart per a Ajuntaments i empreses de l’illa de Mallorca “I Premis SMART MALLORCA”

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

1. El Consell de Mallorca com a institució de govern, administració i representació insular, en exercici de les competències atribuïdes esmentades en el paràgraf anterior, a través de la Direcció Insular de Modernització i Innovació, va concórrer a la convocatòria de ajudes de l’entitat pública empresarial Red.es, adscrita al Ministeri de Indústria, Energia i Turisme, denominada “Convocatoria de Islas Inteligentes de la Agenda Digital para España” (C055/15-AE) i va ser seleccionada com a beneficiària.

2. En data 23 de desembre de 2016 es va signar el Conveni entre l'Ajuntament de Calvià i FIRA per a l'organització del Calvià Smart Island Congress and Exhibition, event que és d’interès per a la promoció i el foment de la illa de Mallorca.

3. En data 12 d’abril de 2017 es va aprovar l’addenda al conveni entre l’Ajuntament de Calvià i Fira Internacional de Barcelona per a l’organització del Smart Island World Congress Calvià – Mallorca.

4. El Consell Insular de Mallorca considera que aquesta segona edició de l’Smart Island World Congress serà l’escenari idoni per compartir i donar a conèixer les polítiques Smart que vol dur a terme el CIM, implicar a la societat mallorquina en aquest procés de canvi i revolució tecnològica, conèixer experiències similars d’arreu del món i afermar aquest posicionament de Mallorca com a illa intel·ligent de referència.

5. El Consell Insular de Mallorca amb la col·laboració de la Comissió Assessora Smart Mallorca han acordat celebrar un concurs d’innovació dirigit als Ajuntaments i les empreses tecnològiques de Mallorca per reconèixer la trajectòria en projectes de temàtica Smart.

Per tot l’anterior, la consellera executiva de Modernització i Funció Pública, òrgan competent d’acord amb l’article 1 punt e) del Decret d’organització del Consell de Mallorca, aprovat el dia 9 de juny de 2017, (BOIB núm. 73, de dia 15 de juny), modificat pels decrets de la Presidència de dia 20 de juny de 2017 (BOIB núm. 77, de 24-06-2017), de dia 24 de juliol de 2017 (BOIB núm. 92, de 29-07-2017), de dia 16 de gener de 2018 (BOIB núm. 12, de 25-01-2018) i de 7 de febrer de 2018 (BOIB núm. 20, de 13 de febrer) dicta la següent

Resolució

1. Aprovar les bases de la convocatòria per a l’organització d’un concurs d’innovació Smart per Ajuntaments i empreses de l’illa de Mallorca “I Premis SMART MALLORCA”, que s’adjunten a aquesta resolució.

2. Publicar les bases de la convocatòria en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, en el tauler d’anuncis del Consell Insular de Mallorca i en la pàgina web del Consell Insular de Mallorca.

 

Palma, 22 de març de 2018

Director insular de Funció Pública, per substitució del secretari tècnic

del Departament de Modernització i Funció Pública

Pau Morey Soler

(BOIB núm. 117, de 4 d’agost de 2015)

  

 

“Bases de la convocatòria per a l’organització d’un concurs d’innovació Smart per a Ajuntaments i empreses de l’illa de Mallorca “I Premis SMART MALLORCA”

1. Objecte de la convocatòria

Es convoquen els “I Premis Smart Mallorca”

Aquest premis pretenen motivar, promoure l’esperit emprenedor i creatiu del teixit empresarial de l’Illa de Mallorca mitjançant el reconeixement públic de les seves iniciatives en l’àmbit de les tecnologies SMART.

S’entén SMART en termes generals i en el context de la convocatòria, com a les solucions  relativament recents, en què l'adjectiu aporta una idea que la base sobre la qual s'adjunta pot actuar d'una forma més o menys automàtica, o que es pot adaptar a diverses situacions, generalment gràcies a dispositius electrònics i sensors, no estant aquestes solucions limitades a les de base tecnològica.

Les sigles SMART, (en anglès) ens ajuden a contextualitzar l’adjectivació de les solucions:

Specific (específic), Measurable (mesurable), Achievable (realitzable), Realistic (realista) and Time-Bound (limitat al temps).

Es pretén guardonar persones, empreses o entitats que hagin ideat nous conceptes, productes i serveis que generin millores i transformacions en la vida de les persones i la societat o que han incidit de forma innovadora o significativa en el mercat; projectes desenvolupats a partir de les seves idees i de l'ús intel·ligent i innovador dels mitjans tecnològics.

Aquest guardons, s’atorgaran en base a una metodologia de concurrència competitiva.

2. Requisits mínims per passar a la fase de valoració de propostes:

Els següents requisits son comuns i exigibles per ambdues categories.

Primer.- Demostrar la capacitat d’haver convertir una idea en un producte, servei o procés concret aplicat en algun àmbit de la realitat, basant-se en solucions SMART.

Segon.- Utilitat del producte o servei, és a dir, que per les seves característiques d’alguna manera s’intenta fer la vida del consumidor final (ciutat, poble, territori)  millor o més fàcil.

Tercer.- Impacte de les activitats i promoció en xarxes socials.

Quart.- Sostenibilitat

Cinquè.-Bones practiques a l’àmbit de l’empresa.

3.-Categories

Categoria A: Premi Empresa orientada a solucions SMART 2018:

L’objecte és incentivar a aquelles empreses i/o persones físiques que intenten obrir-se un camí en el sector de les noves tecnologies adreçades a solucions SMART.

Criteris de Valoració:

Primer.- Que els productes i/o serveis, afavoreixin un canvi de paradigma i una millora en el dia a dia de la ciutadania.

Es valorarà el nivell de concreció en quan aquesta millora. (Màxim 10 punts).

Segon.- Qualitat tècnica dels productes o serveis.  (Màxim 5 punts).

Tercer.- Innovació tècnica i originalitat, haver trobat solucions imaginatives per problemes comuns. (Màxim 10 punts).

Quart.- Escalabilitat i exportabilitat dels seus productes o serveis. (Màxim 5 punts)

Cinquè.- Arguments de potencialitat de comercialització en el mercat i expectatives de producció. (Màxim 5 punts)

Sisè.- Exposició de la proposta.

Es valorarà la claredat de l’exposició i com es transmet el missatge. (Màxim 5 punts).

Categoria B: Premi territori pioner en tecnologia SMART 2018:

L’objecte es reconèixer les actuacions de les entitats locals envers les solucions SMART implantades als seu territori.

Criteris de Valoració:

-Contribució al desenvolupament social i econòmic del seu territori.

Es valorarà l’abast i el impacte dins el territori de la o les actuacions. (Màxim 10 punts)

-Viabilitat i sostenibilitat de les actuacions dutes a terme. (Màxim 5 punts)

-Utilitat tangible de les actuacions, és a dir, que per les seves característiques d’alguna manera s’intenta fer la vida dels ciutadans i/o els visitants millor o més fàcil.

Es valorarà el nivell de concreció de com es tradueix l’actuació en una millora. (Màxim 10 punts).

-La capacitat per a transmetre a la societat valors positius relacionats amb les tecnologies SMART, contribuint a la seva promoció i valorització. (Màxim 5 punts).

-La responsabilitat social i medi ambiental. (Màxim 2,5 punts).

-Impacte de les seves activitats i promoció en xarxes socials. (Màxim 5 punts).

-Compromís amb la filosofia SMART. (Màxim 2,5 punts).

4. Destinataris

REQUISITS DELS CANDIDATS.

a. Persones físiques o jurídiques amb domicili fiscal, sucursal, delegació o establiment a l’illa de Mallorca.

b. Certificat acreditatiu de l’alta en l’IAE de l’any en curs i/o en el Règim de la Seguretat Social, si pertoca.

c. En la categoria B, qualsevol municipi de l’Illa de Mallorca amb menys de 50.000 habitants així com Mancomunitats.

d. En la categoria A, en cas de les empreses hauran de complir amb els requisits de la definició de PIME.

5. Termini i lloc de presentació de les sol·licituds 

5.1.El termini de presentació de les sol·licituds i tota la documentació serà de 15 dies hàbils comptadors des del dia següent a la publicació d’aquesta convocatòria en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

5.2.Les instàncies s’han de presentar dins el termini establert, en qualsevol terminal del Registre General del Consell Insular de Mallorca (plaça de l’Hospital, 4; Palau Reial, 1; General Riera, 111, i General Riera, 113), i s’han d’adreçar a la Direcció Insular de Innovació del Departament de Modernització i Funció Pública del Consell de Mallorca

5.3.Així mateix, també es podran presentar a qualsevol altre punt, de conformitat amb l’establert a la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques. Quan les sol·licituds es presentin en llocs diferents a les oficines del Registre General del Consell  de Mallorca, es recoman comunicar aquesta circumstància a la Direcció Insular de Innovació, dins el mateix dia, mitjançant correu electrònic a l’adreça següent: smartmallorca@conselldemallorca.net , amb l’objecte de que l’òrgan instructor tingui coneixement de la presentació de la sol·licitud.

5.4.Als efectes de determinar la data de la presentació, a la sol·licitud haurà de figurar el segell d’entrada a l’oficina del registre corresponent. 

6. Formalització de les sol·licituds i documentació

Les sol·licituds s’han de  presentar acompanyades de:

Primer.-Document de sol·licitud on ha de figurar la inscripció “  “I Premis SMART MALLORCA”, així com la categoria a la qual aplica.

Segon.-Per la categoria A), Dossier digital (Pendrive) explicatiu amb una memòria descriptiva de l’empresa donant resposta als criteris de valoració en format lliure. És recomana incloure:

- Presentació dels membres promotors

- Descripcions dels productes i/o serveis

- Estudi de mercat o abast

- Organització del negoci i trajectòria (currículum o història de l’empresa)

- Recursos

- Anàlisis de riscos

Aquest dossier s’avaluarà de forma no col·legiada als efectes de determinar si es compleixen els criteris mínims.

Per la categoria B), Dossier digital (Pendrive) explicatiu amb una memòria descriptiva de les actuacions dutes a terme al seu territori donant resposta als criteris de valoració en format lliure.

Aquest dossier s’avaluarà de forma no col·legiada als efectes de determinar si es compleixen els criteris mínims.

Tercer.-Una presentació a mode de resum executiu amb material infogràfic i/o audiovisual en suport digital reproduïble amb eines de Microsoft  o Adobe.

Quart.-Una text explicatiu de Conclusions, justificant perquè el candidat es considera susceptible de ser guardonat.

Cinqué.-Declaració responsable davant d’autoritat administrativa de no incórrer en cap de les prohibicions establertes als apartats 2 i 3 de l’article 13 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions.

Sisè.-Fotocòpia del DNI, CIF o NIF, segons pertoqui.

Setè.-Fotocòpia de l’escriptura constitució i/ o estatuts de l’entitat, i/o  alta de l’IAE, si escau.

Vuitè.-Certificat expedit per la Tresoreria General de la Seguretat Social que acrediti que l’entitat sol·licitant està al corrent de les obligacions amb la Seguretat Social o autorització expressa perquè el Consell Insular de Mallorca el pugui demanar telemàticament en lloc seu.

Novè.-  Certificat de l’Agència Tributària (AEAT) d’estar al corrent de les obligacions tributàries, o autorització expressa perquè el Consell de Mallorca el pugui demanar telemàticament en lloc seu.

Desè.-En la categoria B), un certificat de l’acord del Ple de l’Ajuntament, en el sentit de proposar la candidatura, bé, un certificat del corresponent òrgan de govern, en el sentit d’aprovar la candidatura

La instrucció de l’expedient administratiu d’aquesta convocatòria correspon a la Secretaria Tècnica del Departament de Modernització i Funció Pública que realitzarà d’ofici totes les actuacions necessàries per a la determinació, coneixement i comprovació de les dades, en virtut de les quals, s’ha de resoldre la I edició dels premis SMART MALLORCA. L’òrgan instructor demanarà d’ofici el certificat d’estar al corrent de les obligacions tributàries amb el Consell Insular de Mallorca, així com, que no és deutor per un procediment de reintegrament amb el Consell de Mallorca.

Si la sol·licitud o la documentació fossin incorrectes o incompletes, l’òrgan instructor requerirà als interessats, la rectificació o la millora de la documentació presentada. Si en el termini de deu dies hàbils, comptats des del dia següent a la recepció del requeriment d’esmena de la sol·licitud, la persona interessada no fa la rectificació reclamada o no presenta la documentació requerida, s’entendrà que ha desistit de la petició, de conformitat amb l’article 68 Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques i l’article 71 del Reial decret 887/2006, de 21 de juliol, pel qual s’aprova el Reglament de la Llei 38/2003, de 17 de novembre general de subvencions.

7. Jurat qualificador

Les candidatures que compleixin els criteris mínims exposats a l’apartat segon d’aquesta convocatòria, passaran a la fase d’avaluació on hauran de realitzar una exposició de la seva candidatura amb un temps limitat de 10 minuts. Aquesta exposició es podrà realitzar amb mitjans infogràfics i/o audiovisuals a elecció del candidat i amb format compatible amb les eines de Microsoft i/o Adobe.

Existirà un únic jurat per a les dues categories amb la composició següent:

Presidència: Titular de la Direcció Insular de Modernització i Innovació.

Suplent: Titular de la Direcció Insular de Funció Pública

Secretaria: Titular de la Secretaria Tècnica del Departament de Modernització i Funció Pública.

Suplent: Tècnic de la Secretaria Tècnica del Departament de Modernització i Funció Pública.

Vocals Sr.Coordinador del Projecte Smart Mallorca Sr. Emilio López Sancho.

Suplent: Tècnic del area de informàtica de la Direcció Insular de Modernització i Innovació.

Responsable Tècnic del Projecte Smart Mallorca Sr. Francisco Guaita Mas.

Suplent: Tècnic del area de informàtica de la Direcció Insular de Modernització i Innovació.

Representant de la Universitat de les Illes Balears.

Representant del Col·legi Oficial d’Arquitectes de les Illes Balears.

Representant del Col·legi Oficial d’Enginyers Industrials de les Illes Balears.

Representant del Col·legi d’Enginyers de Camins, Canals i Ports. Demarcació Illes Balears.

Representant de la Cambra de Comerç de Mallorca.

Representant de la Federació Empresarial Hotelera de Mallorca.

Representant de l’Associació Balear d'Empreses de Software, Internet i Noves Tecnologies (GSBIT).

El jurat es reunirà el dia hàbil següent de la data límit de presentació de les candidatures per avaluar les presentacions. L’agenda que establirà l’ordre de presentacions es traslladarà als sol·licitants, al moment de notificar que han passat la fase de preselecció.  Aquesta notificació es realitzarà el mateix dia de l’avaluació convocant els preseleccionats el següent dia hàbil.

En cas de no haver superat la preselecció, la Secretaria Tècnica del Departament de Modernització i Funció Pública realitzarà la pertinent comunicació.

La Presidència tendrà veu i vot. El  Secretari del jurat aixecarà acta de les reunions. En tot cas, el règim jurídic del jurat s’ajusta a les normes i continguts de la secció tercera de la Llei 40/2015, d'1 d'octubre, de Règim Jurídic del Sector Públic. El dia del veredicte, el jurat elegeix de forma col·legiada i per majoria simple les candidatures guardonades per a cada categoria. En cas d’empat, decideix el vot de la presidència.  El jurat pot declarar deserts els premis, si considera que les candidatures presentades no reuneixen els mèrits suficients.

L’òrgan instructor elevarà com a proposta de la Direcció Insular de Modernització i Innovació, el veredicte del jurat perquè dicti, en el seu cas, la corresponent Resolució que especificarà nominativament, el guanyador de cadascuna de les categories i el premi. La resolució del concurs es publicarà al BOIB.

8. Abonament dels premis

El premi consistirà en cedir un espai dins l’estand que ubicarà el Consell de Mallorca a l’Smart Island World Congress els dies 23 i 24 d’abril. El premi no tindrà la consideració d’aportació dinerària ni implica una despesa econòmica.  Es cediran 3 espais a les 3 empreses y/o persones físiques  finalistes i 3 espais als municipis o territoris  finalistes.

Resultaran guanyadores les tres millors propostes de cada categoria segons la decisió col·legiada del jurat.

Els premis s’adjudicaran amb anticipació suficient del Congres Smart Island Mallorca, als efectes de poder coordinar les tasques de ubicacions i instal·lacions. La resolució del concurs juntament amb l’acta del jurat tindrà tots els efectes administratius pel que fa a la justificació dels premis, juntament amb la documentació que a continuació s’indica:

-Certificat expedit per la Tresoreria General de la Seguretat Social que acrediti que el candidat està al corrent de les seves obligacions amb la Seguretat Social.

 -Certificat de l’Agència Tributària (AEAT) que acrediti que el candidat està al corrent de les seves obligacions tributàries amb la AEAT. L’òrgan instructor demanarà d’ofici el certificat d’estar al corrent de les obligacions tributàries amb el Consell Insular de Mallorca i que no és deutor per un procediment de reintegrament amb el Consell de Mallorca.

La resolució de la concessió dels premis es publicarà al BOIB.

9.Obligacions

Presentar la sol·licitud, implica que el participant accepta aquestes bases reguladores, així com les normes complementàries que es puguin dictar per desplegar-les.

L’incompliment, la inexactitud, l’omissió o el falsejament de les obligacions establertes en aquestes bases, donarà lloc a la pèrdua dels beneficis dels premis atorgats, sense perjudici d’altres responsabilitats, a més del reintegrament regulat en l’article 37 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre General de Subvencions, així com la impossibilitat de participar en la següent convocatòria i altres activitats innovadores programades pel Consell Insular de Mallorca. 

El beneficiari ha d’acreditar, abans de la proposta definitiva d’adjudicació, i en el moment de  la recepció dels premis que es troba al corrent de les seves obligacions tributàries amb l’Agència Tributària, la Seguretat Social i el Consell Insular de Mallorca, així com que no és deutor per un procediment de reintegrament de subvencions, amb el Consell Insular de Mallorca.

L’òrgan instructor demana d’ofici el certificat d’estar al corrent de les obligacions tributàries amb el Consell de Mallorca i que no és deutor per un procediment de reintegrament amb el Consell de Mallorca.

El beneficiari ha de complir els requisits de l’art. 14 de la Llei 38 /2003, de 17 de novembre General de Subvencions i de l’art. 10 de l’ACORD DEL PLE DE DIA 23 DE DESEMBRE DE 2016 PEL QUAL S’APROVA L’ORDENANÇA GENERAL DE SUBVENCIONS (BOIB núm. 21, de 18 de febrer de 2017).

10. Publicació de la convocatòria

La convocatòria es publica en el BOIB, s’exposa en el tauler d’anuncis del Consell Insular de Mallorca (c/ del Palau Reial, 1. Palma) i es penja a la pàgina web del Consell Insular de Mallorca, www.conselldemallorca.net. 

11. Comunicació de dades a la base de dades nacional de subvencions

El Consell de Mallorca, en compliment del previst als articles 17, 18 i 20 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions remetrà a la base de dades nacional de subvencions informació d’aquesta convocatòria i de les resolucions de concessió que es derivin i es publicarà en el BOIB per conducte d’aquesta base de dades.

12. Fiscalització prèvia

L’aprovació de la convocatòria i l’adjudicació dels premis es sotmetran a la fiscalització prèvia de la Intervenció General del Consell Insular de Mallorca.

13. Recursos.

Contra la resolució de la present convocatòria, que no posa fi a la via administrativa, podeu interposar directament el recurs d’alçada davant la Presidència del Consell Insular de Mallorca, en el termini d’un mes, comptador a partir de l’endemà de  publicar-se en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Contra la desestimació expressa del recurs d’alçada, podeu interposar el recurs contenciós administratiu, en el termini de dos mesos, comptadors a partir de l’endemà de rebre la notificació de la desestimació de l’esmentat recurs.

Contra la desestimació per silenci del recurs d’alçada, podeu interposar el recurs contenciós administratiu, en el termini de sis mesos, comptadors a partir de l’endemà de la desestimació presumpta (tres mesos des de la interposició del recurs sense que se n’hagi notificat la resolució). No obstant l’anterior, podeu exercitar, si escau, qualsevol altre recurs que estimeu pertinent. Tot això de conformitat amb la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa, i de la Llei 39/2015 d'1 d'octubre del procediment administratiu comú de les administracions públiques

Documentació

  • Annex 1. Sol·licitud
  • Annex 2. Declaració responsable
  • Annex 3. Autorització Agència Tributària.
  • Annex 4. Autorització Seguretat Social.
 

ANNEX I (SOL·LICITUD).

SOL·LICITUD DE PARTICIPACIÓ EN EL CONCURS D’INNOVACIÓ SMART 2018

DADES DE LA PERSONA SOL·LICITANT

Nom i llinatges/ Nom o raó social:

DNI/CIF:

Domicili (per a notificacions):

Carrer o plaça: Núm.: Pis:

Localitat: CP:

Telèfon de persona de contacte: Fax:

Correu electrònic:

DADES DEL REPRESENTANT LEGAL/PERSONA AUTORITZADA

Nom i cognoms:

DNI/NIE:

Telèfon:

Represent l’entitat sol·licitant en qualitat de:

DECLAR SOTA LA MEVA RESPONSABILITAT

1) Que conec la Convocatòria Pública del Consell de Mallorca del Concurs d’Innovació Smart 2018;

2) Que accepto el que preveuen les seves bases i hi estic d’acord;

3) Que n’adjunt la documentació exigida.

I per tot això,

SOL·LICIT

Participar-hi en la modalitat (indicau amb una X la modalitat del premi al qual voleu concursar. Només podeu presentar una sol·licitud per modalitat):

__ Categoria A: Premis al millor projecte Smart d’Empreses i/o Persones Físiques de Mallorca 2018.

__ Categoria B: Premis al millor projecte Smart d’Ajuntaments de Mallorca 2018.

CLÀUSULA INFORMATIVA SOBRE LES DADES DE CARÀCTER PERSONAL

1. Les dades que conté la sol·licitud d’admissió, la documentació que s’hi adjunta o la documentació que es genera a partir d’aquesta convocatòria s’incorporen en un fitxer de dades personals, inscrit en l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, del qual és responsable el Consell de Mallorca. Aquest fitxer serveix, d’una banda, per concedir les subvencions previstes en aquesta convocatòria per assolir els objectius i les finalitats recollits en la base primera i, de l’altra, si escau, per dur a terme la tramitació dels expedients sancionadors per haver-se comès les infraccions recollides en la normativa de subvencions.

2. Cessions de les dades previstes: les publicacions previstes en la convocatòria (BOIB, tauler d’anuncis del Centre Cultural la Misericòrdia, pàgina web del Consell de Mallorca, www.conselldemallorca.net); segons el que preveu l’article 59.6 b) de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, del règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú; les persones interessades en els termes prevists en la Llei 30/1992; i a la Intervenció General de l’Estat en els termes prevists en l’article 20 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, bàsica de subvencions.

3. L’òrgan administratiu davant del qual podeu exercitar, si escau, els drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició i els altres que reconegui la llei orgànica esmentada és la Secretaria Tècnica del Departament de Modernització i Funció Pública del Consell de Mallorca (C/ General Riera, 113. 07010. Palma).

(Rúbrica)

_________________________,_______d’____________________ de 2018

DEPARTAMENT DE MODERNITZACIÓ I FUNCIÓ PÚBLICA

    

ANNEX II (DECLARACIÓ RESPONSABLE)

DECLARACIÓ RESPONSABLE DE NO INCÓRRER EN CAP DE LES PROHIBICIONS LEGALMENT ESTABLERTES PER OBTENIR LA CONDICIÓ BENEFICIÀRIA DEL PREMI

DADES DE LA PERSONA SOL·LICITANT

Nom i llinatges/ Nom o raó social:

DNI/CIF:

Domicili (per a notificacions):

Carrer o plaça: Núm.: Pis:

Localitat: CP:

Telèfon de persona de contacte: Fax:

Correu electrònic:

DADES DEL REPRESENTANT LEGAL/PERSONA AUTORITZADA (SI ESCAU)

Nom i llinatges:

DNI/NIE:

Telèfon:

Represent l’entitat sol·licitant en qualitat de:

DECLAR

sota la meva responsabilitat, perquè l’òrgan que concedeix el premi en tengui coneixement:

- Que no incórr en cap de les prohibicions establertes en l’article 13 de la Llei 38/2003, general de subvencions.

I, perquè així consti, ho sign.

La persona sol·licitant

El secretari tècnic

(Rúbrica)

del Departament de Modernització i

Funció Pública

_______________________

Joan Cifre Martínez

(Nom i llinatges)

________________________,_______d’____________________ de 2018

DEPARTAMENT DE MODERNITZACIÓ I FUNCIÓ PÚBLICA

             

ANNEX III (AUTORITZACIÓ AEAT)

AUTORITZACIÓ DE L’ENTITAT BENEFICIÀRIA D’UN PREMI PERQUÈ EL CONSELL DE MALLORCA, MITJANÇANT EL DEPARTAMENT DE MODERNITZACIÓ I FUNCIÓ PÚBLICA, PUGUI SOL·LICITAR A L’AGÈNCIA TRIBUTÀRIA ELS CERTIFICATS ADIENTS SOBRE EL COMPLIMENT DE LES SEVES OBLIGACIONS TRIBUTÀRIES

(Aquest annex és voluntari, l’autorització és revocable i només fa referència al premi de la convocatòria que hi recull.)

DADES DE LA PERSONA SOL·LICITANT

Nom i llinatges/ Nom o raó social:

DNI/CIF:

Domicili (per a notificacions):

Carrer o plaça: Núm.: Pis:

Localitat: CP:

Telèfon de persona de contacte: Fax:

Correu electrònic:

DADES DEL REPRESENTANT LEGAL/PERSONA AUTORITZADA (SI ESCAU)

Nom i llinatges:

DNI/NIE:

Telèfon:

Represent l’entitat sol·licitant en qualitat de:

AUTORITZ:

Si l’entitat esmentada ha de ser beneficiària d’un Premi en el si del Concurs d’Innovació Smart 2018, que el Consell de Mallorca, mitjançant el Departament de Modernització i Funció Pública, sol·liciti a l’Agència Estatal d’Administració Tributària (AEAT) els certificats adients sobre el compliment, per part d’aquesta entitat, de les obligacions tributàries que li corresponen.

Aquesta autorització s’atorga per a obtenir la condició de beneficiari d’una subvenció (article 14.1e) de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, BOE núm.276, de 18/11/2003) i de rebre, si escau, el pagament de la subvenció corresponent (article 34.5 del mateix text legal), d’acord amb allò establert en l’article 95.1 k) de la Llei 58/2003, general tributària, que permet, prèvia autorització de la persona física o jurídica interessada, la cessió de les dades tributàries que necessitin les administracions públiques per dur a terme les seves funcions.

Nota: Aquesta autorització que atorga la persona sotasignada es pot revocar en qualsevol moment, mitjançant un escrit adreçat al Departament Modernització i Funció Pública (Servei Jurídic Administratiu) de la persona que ocupa la presidència de l’entitat o de la persona autoritzada.

(Rúbrica)

_________________________,_______d’____________________ de 2018

DEPARTAMENT DE MODERNITZACIÓ I FUNCIÓ PÚBLICA

                

ANNEX IV.  AUTORITZACIÓ SEGURETAT SOCIAL

AUTORITZACIÓ DE L’ENTITAT BENEFICIÀRIA D’UN PREMI PERQUÈ EL CONSELL INSULAR DE MALLORCA, MITJANÇANT EL DEPARTAMENT DE MODERNITZACIÓ I FUNCIÓ PÚBLICA PUGUI SOL·LICITAR A LA TRESORERIA DE LA SEGURETAT SOCIAL EL CERTIFICAT ADIENT D’ESTAR AL CORRENT DE LES OBLIGACIONS AMB LA SEGURETAT SOCIAL

(Aquest annex és voluntari, l’autorització és revocable i només fa referència al premi de la convocatòria que hi recull)

DADES DEL SOL·LICITANT

Nom i Llinatges/ Nom o raó social:

DNI/CIF:

Domicili (als efectes de notificacions):

Carrer o plaça: Núm: Pis:

Localitat: CP:

Telèfon de persona de contacte: Fax:

Correu electrònic:

DADES DEL REPRESENTANT LEGAL/PERSONA AUTORITZADA (SI ESCAU)

Nom i cognoms:

DNI/NIE:

Telèfon:

Represent l’entitat sol·licitant en qualitat de:

AUTORITZ:

Si l’entitat esmentada ha de ser beneficiària d’un Premi en el si del Concurs d’Innovació Smart 2018; que el Consell de Mallorca, mitjançant el Departament de Modernització i Funció Pública, sol·liciti a La tresoreria de la Tresoreria General de la Seguretat social els certificats adients sobre el compliment, per part d’aquesta entitat, de les obligacions que li corresponen.

Aquesta autorització s’atorga als efectes d’obtenir la condició de beneficiari d’una subvenció (article 14.1e) de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, BOE núm.276, de 18/11/2003) i de rebre, si escau, el pagament de la subvenció corresponent (article 34.5 del mateix text legal), d’acord amb allò establert la normativa vigent, que permet, prèvia autorització de la persona física o jurídica interessada, la cessió de les dades que necessitin les administracions públiques per dur a terme el desenvolupament de les seves funcions.

( Nota: Aquesta autorització que atorga la persona sotasignada es pot revocar en qualsevol moment, mitjançant escrit adreçat al Departament d’Economia i Hisenda (Servei Jurídic Administratiu) de la persona que ocupa la presidència de l’entitat o de la persona autoritzada. )

(Signatura)

_________________________,_______d’____________________ de 2018

DEPARTAMENT MODERNITZACIÓ I FUNCIÓ PÚBLICA