Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'EDUCACIÓ I UNIVERSITAT

Núm. 3289
Resolució de la directora general de Personal Docent de 20 de març de 2018, per la qual es rectifica l’errada detectada a la Resolució de la directora general de Personal Docent de 28 de febrer de 2018 per la qual es convoquen les proves selectives d’ingrés, accés i adquisició de noves especialitats als cossos docents de mestres, de professors d’ensenyament secundari, de professors d’escoles oficials d’idiomes i de professors de música i arts escèniques a les Illes Balears

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

S’ha detectat l’existència d’una errada a l’annex 4 de la Resolució esmentada publicada al Butlletí Oficial de les Illes Balears núm. 29, de dia 6 de març de 2018 i amb la finalitat d’esmenar-la, d’acord amb el que disposa l’article 109 de la Llei 39/2015, d'1 d’octubre, de procediment administratiu comú de les administracions públiques.

Resolc

Primer. Rectificar l’errada material detectada a l’annex 4 de la Resolució de la directora general de Personal Docent de 28 de febrer de 2018 per la qual es convoquen les proves selectives d’ingrés, accés i adquisició de noves especialitats als cossos docents de mestres, de professors d’ensenyament secundari, de professors d’escoles oficials d’idiomes i de professors de música i arts escèniques a les Illes Balears:

COS DE PROFESSORS D’EDUCACIÓ SECUNDÀRIA

On diu:

En l’especialitat d’Orientació educativa la programació ha de fer referència a un pla d’actuació del Departament d’Orientació d’un IES, d’un CEPA, d’un CIFP o d’un CEE, o al pla anual de treball en un equip d’orientació educativa (EOEP, EAP o Equips específics). Aquest pla ha d’incloure un mínim de 12 programes d’intervenció psicopedagògics.

Ha de dir:

En l’especialitat d’Orientació educativa la programació ha de fer referència a un pla d’actuació del Departament d’Orientació d’un IES, d’un CEPA, d’un CIFP o d’un CEE, o al pla anual de treball en un equip d’orientació educativa (EOEP, EAP o Equips específics), o en un CEIP. Aquest pla ha d’incloure un mínim de 12 programes d’intervenció psicopedagògics.

Segon. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Contra aquesta Resolució, que exhaureix la via administrativa, les persones interessades poden interposar un recurs potestatiu de reposició davant la directora general de Personal Docent en el termini d’un mes comptador des de l’endemà d’haver-se publicat en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, d’acord amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, i els articles 25.5 i 57 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

També hi poden interposar un recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears en el termini de dos mesos comptadors des de l’endemà d’haver-se publicat en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, d’acord amb els articles 10 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

 

Palma, 20 de març de 2018

La directora general de Personal Docent
Rafaela Sánchez Benítez