Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

CONSELL INSULAR D'EIVISSA

Núm. 3285
Rectificació d’un error material de les bases específiques per a la creació d’una borsa de monitors/ores de laborteràpia del Consell Insular d’Eivissa i obertura de un nou termini per la presentació de sol·licituds

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Havent-se detectat unes errades materials en l'apartat f de la base segona, de les bases específiques per a la creació d’una borsa de monitors/ores de laborteràpia, personal laboral, grup C, subgrup C2 per cobrir, interinament o temporalment, les possibles necessitats de provisió urgent de places i llocs de feina del Consell Insular d’Eivissa, aprovades per resolució de la consellera executiva del Departament d’Interior, Comerç, Indústria i Relacions Institucionals núm. 2018000130 de data 26 de febrer de 2018 i publicades en el BOIB núm. 30, de 8 de març de 2018 (versions catalana i castellana)

De conformitat amb allò que disposa l’apartat tercer, de la resolució núm. 2018000170 de la consellera executiva del Departament d’Interior, Comerç, Indústria i Relacions Institucionals de data 19 de març de 2018, s’ha resolt el següent:

PRIMER. Rectificar l'apartat f de la base segona, de les bases específiques per a la creació d’una borsa de monitors/ores de laborteràpia, personal laboral, grup C, subgrup C2, per cobrir interinament o temporalment, les possibles necessitats de provisió urgent de places i llocs de feina del Consell Insular d’Eivissa, aprovades per resolució de la consellera executiva del Departament d’Interior, Comerç, Indústria i Relacions Institucionals núm. 2018000130 de data 26 de febrer de 2018, en el següent sentit:

(...//...)

On diu:

f) Estar en possessió del títol de batxiller (ciències) o tècnic de grau mitjà (branca Sanitària) o equivalent. En el cas de titulacions obtengudes a l'estranger, s'haurà de tenir la credencial que acrediti la seua homologació.

Ha de dir:

f) Estar en possessió del títol de graduat en educació secundària obligatòria o tècnic de grau mitjà (branca Sanitària) o equivalent. En el cas de titulacions obtengudes a l'estranger, s'haurà de tenir la credencial que acrediti la seua homologació.

SEGON. Aprovar l’obertura d’un nou termini de presentació de sol·licituds de set dies hàbils, comptats a partir del següent al de la publicació d’aquesta convocatòria en el Butlletí oficial de les Illes Balears.

  

Eivissa, 22 de març de 2018

La secretaria tècnica Turisme, Interior, Territori i Mobilitat
Margarita Planells Torres