Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE LLUBÍ

Núm. 3255
Modificació Bases Pressupost Municipal 2018

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En la Secretaria d’aquesta Entitat Local i conforme disposen els articles 112 de la Llei 7/1985, de 2 d’abril, reguladora de Bases de Règim Local i 169.1 de la Llei R.D. Legislatiu 2/2004, 5 de març (TRLRHL), es troba exposat al públic, a efectes de reclamacions, modificació bases d’execució del Pressupost Municipal per l’exercici de 2018, el qual va ésser aprovat per l’Ajuntament Ple en sessió ordinària celebrada el dia 19 de març de 2018.

El interessats que estiguin legitimats segons el disposat a l’article 170.1 de la Llei R.D. Legislatiu 2/2004, 5 de març (TRLRHL) al que s’ha fet referència, i pels motiu taxativament enumerats en el nombre 2 del dit article 170, poden presentar reclamacions amb subjecció als següents tràmits:

a) El termini d’exposició i admissió de reclamacions: quinze dies hàbils a partir del següent a la data d’inserció d’aquest anunci en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

b) Oficina de presentació: Registre General.

c) Òrgan davant el que es pot reclamar: Ajuntament Ple.

En el suposat, de que no es presenti cap reclamació, l’acord d’aprovació inicial serà elevat a definitiu, sense necessitat d’adoptar nou acord.

 

Llubí, 22 de març de 2018

LA BATLLESSA

Magdalena Perelló Frontera.