Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció I. Disposicions generals

AJUNTAMENT DE SANTA MARGALIDA

Núm. 3204
Aprovació definitiva de la modificació de l’apartat 1 de l’article 11 del Reglament municipal per a l’accés dels ciutadans als serveis públics mitjançant la utilització de mitjans electrònics

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

No havent-se presentat pels interessats, durant el termini d’exposició al públic, cap reclamació contra l’acord adoptat per l’Ajuntament Ple, reunit en sessió extraordinària de dia 22 de desembre de 2017,  d’aprovació inicial de la modificació de l’apartat 1 de l’article 11 del Reglament municipal per a l’accés dels ciutadans als serveis públics mitjançant la utilització de mitjans electrònics (BOIB Núm. 187 de dia 26 de desembre de 2015), publicat al BOIB Núm. 7 de dia  13 de gener de 2018, ha resultat definitivament aprovat i, per aquest motiu, es publica el text íntegre de l’esmentada modificació, que és el següent:

“MODIFICACIÓ DEL REGLAMENT MUNICIPAL PER A L’ACCÉS DELS CIUTADANS ALS SERVEIS PÚBLICS MITJANÇANT LA UTILITZACIÓ DE MITJANS ELECTRÒNICS (BOIB NÚM. 187 DE DIA 26 DE DESEMBRE DE 2015)

ARTICLE 11

1. “Es crea la seu electrònica de l'Ajuntament, com a conjunt sistematitzat d'informació i operatòries accessibles a través de protocols web, disponible a l'adreça d'Internet: https://www.seu-e.net/ajsantamargalida”.”

Contra el present acord, en aplicació de l’article 112.3 de la Llei 39/2015, d’01 d’octubre, de Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques, i donat que aprova una disposició de caràcter general, es pot interposar recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears en el termini de dos mesos, a comptar des del dia següent al de la seva publicació, de conformitat amb els articles 10 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la Jurisdicció Contenciosa Administrativa. Tot això sense perjudici de que es pugui interposar qualsevol altre recurs que s’estimi més convenient.

 

Santa Margalida, 19 de març de 2018

El Batle,

P.D.S. (Decret núm. 1193 de data 02/12/2016, Primer Tinent de Batle, Martí A. Torres Valls)

Joan Monjo Estelrich