Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE CONSELL

Núm. 2873
Notificació de la Resolució de Batlia, incoació d’expedient per obres sense l’oportuna llicència municipal

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Batle-President en data  28 de novembre de 2017 va emetre el Decret núm. 137, intentada sense efecte la notificació al Sr. Jesús Hervás García i d’acord amb el que disposa l’article 44 de la Llei 39/2015, de 01 d’octubre, del Procediment Administratiu Comú, es procedeix a la publicació del present anunci en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, així com en el tauler d’anuncis del municipi de la seva residencia:

“Vist l’informe de la Policia Local de Consell, de 24 de novembre de 2017, en el que es dóna compte de que en atenció a una denúncia presentada per un particular davant l’Ajuntament, es desplacen a la parcel·la 139 del polígon 2, del terme municipal de Consell, degut a la realització per part del propietari/promotor d’unes obres sense llicència. En l’esmentat informe policial es constata la realització d’una reforma d’una edificació en la que s’augmenta l’alçada canviant les bigues de la coberta, que segons el propietari es destinarà a quadra de cavalls; també ha obert finestres en l’edificació per poder destinar, segons manifesta, a un estudi.

L’arquitecte tècnic municipal, en informe de 28 de novembre de 2017 conclou que les obres realitzades consisteixen en reforma i ampliació d’edificació existent amb canvi d’ús d’uns 70 m².

Segons es constata en els arxius de l’Ajuntament, a les obres que s’han executat els hi manca la preceptiva llicència municipal. El propietari de l’immoble i promotor de les actuacions descrites és el Sr. Jesús Hervás García.

Atès que dites actuacions s’han realitzat sense llicència i que no s’ha presentat el corresponent projecte per a regularitzar-les, d’acord amb el que disposa l’art. 151 de la Llei 2/2014, de 25 de març, d’Ordenació i Ús del Sol.

 

HE RESOLT:

PRIMER. Incoar expedient per a l’adopció de mesures de restabliment de la legalitat urbanística, respecte de les actuacions que s’han realitzat sense l’oportuna llicència municipal d’obres contra el Sr. JESUS HERVÁS GARCÍA, amb DNI 05.656.027-M, com a propietari/promotor i responsable, segons disposa l’article 162 de la Llei 2/2014, de 25 de març, d’Ordenació i Ús del Sol, de l’execució de les obres consistents en ‘reforma i ampliació d’edificació existent amb canvi d’ús d’uns 70 m²’, en la parcel·la 139 del polígon 2, del terme municipal de Consell, conforme el que disposen els articles 150 i següents de la Llei 2/2014, de 25 de març, d’Ordenació i Ús del Sol.

SEGON. Requerir al Sr. JESUS HERVÁS GARCÍA, amb DNI 05.656.027-M, com a propietari/promotor i responsable de les obres, que presenti la corresponent sol·licitud de llicència d’obres en el termini de dos mesos des de la notificació de la present resolució, advertint-lo que si no presenta la sol·licitud de llicència, es formularà proposta de reposició de la realitat física alterada als efectes de restablir l’ordre jurídic pertorbat.

TERCER. Designar com instructor i secretària de l’expedient al Sr. Joan Llompart Forteza i a la Sra. Francisca Lourdes Company Vidal respectivament, que podran ser recusats en els termes previstos en l’art. 29 de la Llei 30/92, de 26 de novembre, de Règim Jurídic de l’Administració Pública i del Procediment Administratiu Comú.

QUART. Notificar al Registre de la Propietat la incoació del procediment de restauració de la legalitat, per a la seva publicitat i pràctica de les anotacions que corresponguin.

CINQUÈ. Donar compte d’aquest Decret a la Junta de Govern Local, òrgan encarregat d’adoptar la corresponent resolució. D’acord amb el que estableix l’article 151.5 de la Llei 2/2014, d’Ordenació i Ús del Sòl, el termini màxim per a la notificació de la resolució és d’un any a comptar des de la data d’aquest Decret. El període de 2 mesos previst per instar la legalització i el temps de la seva tramitació suspenen el termini de caducitat del procediment de restabliment.

SISÈ. Indicar el dret que tenen aquells que es considerin responsables, per a formular al·legacions i  a l’audiència en el procediment en el termini de 15 dies, conforme amb el que preveu l’article 418. h) del Reglament general de la Llei 2/2014, d’Ordenació i Ús del sol per a l’illa de Mallorca.”

 

La qual cosa se us notifica pel vostre coneixement i efectes oportuns.

 

Consell, 13 de març de 2018

El Secretari,

Antoni Sastre Oliver