Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CAMBRA OFICIAL DE COMERÇ, INDÚSTRIA I NAVEGACIÓ DE MALLORCA

Núm. 2858
Convocatòria d’ajudes econòmiques destinades al foment de l’ocupació de 2018. Programa integral de qualificació i ocupació pla de capacitació

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

La Cambra Oficial de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació de Mallorca fa pública una convocatòria d’ajudes a empreses per a la contractació de persones sense ocupació, i a emprenedors que decideixin iniciar una activitat empresarial i/o professional, i que hagin finalitzat, en el marc del Programa Integral de Qualificació i Ocupació, la fase de formació troncal del Pla de Capacitació. Aquestes ajudes estaran cofinanciades pel Fons Social Europeo (FSE) dintre del Programa Operatiu d’Ocupació Juvenil 2014-2020.

El termini per a la presentació de sol·licituds començarà el dia següent a la publicació d’aquesta convocatòria, i  finalitzarà, segons l’establert a la convocatòria, el 28 de setembre de 2018. El text complet d’aquesta convocatòria està a disposició a través de la web: https://sede.camara.es/sede/mallorca i en la seu de la Cambra de Comerç de Mallorca, situada en el carrer Estudi General, 7. Així mateix, es pot sol·licitar informació al respecte a través de les següents vies:

Telèfon de contacte: 971.71.01.88

Correu electrònic: cjulia.formacio@cambramallorca.com

(Data signatura: 13/03/2018)

Secretari General

Antonio Grimalt Llofriu