Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

AJUNTAMENT DE SINEU

Núm. 2857
Correcció d’errors observats a les Bases que han de regir el procés selectiu per a constituir mitjançant concurs, una borsa de feina de personal funcionari interí de l’escala d’administració general, subescala auxiliar de l’Ajuntament de Sineu

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Mitjançant Acord de la Junta de Govern de l’Ajuntament de Sineu, en sessió celebrada en data 18 de desembre de 2017, publicada al BOIB núm. 31, de 10 de març, es varen aprovar les bases i la convocatòria per a la constitució, pel procediment de concurs, una borsa de feina de personal funcionari, escala administració general, subescala auxiliar, a l’efecte de cobrir possibles vacants, baixes, vacances, permisos, llicències, necessitats urgents de contractació o qualsevol supòsit de contractació com a personal funcionari interí, de conformitat amb l’article 10 del Reial decret legislatiu 5/2015, de 30 d’octubre, mitjançant el qual s’aprova el text refós de la llei de l’estatut bàsic de l’empleat públic.

Atès que es va advertir una errada en les bases publicades, concretament en el punt quart de la clàusula quarta «Presentació de sol·licituds», que estableix el compte corrent on s’hauran d’ingressar els 10 euros de la taxa per optar a les proves selectives, i per tant, és necessari corregir, quedant la base quarta redactada de la següent manera:

On diu:

4.- S’estableix una taxa per optar a proves selectives de 10,00€, que s’hauran d’ingressar al compte corrent següent: ES32 0182 5747 4102 0635, fent constar el nom de la persona que es presenta a les proves i en el concepte. La presentació del resguard de l’ingrés serà requisit imprescindible per acceptar la sol·licitud.

Ha de dir:

4.- S’estableix una taxa per optar a proves selectives de 10,00€, que s’hauran d’ingressar al compte corrent següent: ES32 0182 5747 4102 0007 0635, fent constar el nom de la persona que es presenta a les proves i en el concepte. La presentació del resguard de l’ingrés serà requisit imprescindible per acceptar la sol·licitud.

La qual cosa es publica pel coneixement i efectes oportuns.

Sineu, 12/03/2018

El Batle

   Miquel Gelabert font