Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

DEPARTAMENT DE MEDI AMBIENT

Núm. 2855
Extracte de l'acord del Consell Executiu de dia 28 de febrer de 2018 per la qual s'aprova la convocatòria de subvencions de l'any 2018 per retirar residus de construcció i demolició no perillosos de punts d'abocament incontrolat, amb la finalitat de la preservació ambiental, destinada als ajuntaments i entitats locals menors de Mallorca

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

BDNS (Identif.): 389531

De conformitat amb el previst als articles 17.3.b i 20.8 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, es publica l’extracte de la convocatòria, el text complet de la qual es pot consultar en la Base de Datos Nacional de Subvenciones (http://www.pap.minhafp.gob.es/bdnstrans/index):

Primer. Beneficiaris

Els ajuntaments o entitats locals menors de Mallorca d'acord amb el que disposa l'article 8 de l’Ordenança general de subvencions del Consell Insular de Mallorca.

Segon. Objecte

Eliminar els punts d'abocament incontrolat de residus de construcció i demolició no perillosos (d'ara endavant RCDnP) que es trobin en sòl de titularitat pública municipal, o d'accés o utilització pública, i prevenir-ne la proliferació, com a resposta a les mancances econòmiques que pateixen els municipis de l'illa de Mallorca per millorar i garantir la prestació del servei públic.

Tercer. Bases reguladores

Ordenança general de subvencions del Consell Insular de Mallorca i dels organismes autònoms que en depenen (BOIB núm. 21 de 18 de febrer de 2017)

Quart. Quantia

El pressupost de despeses del Consell Insular de Mallorca per a l’any 2018 ha destinat la quantitat de 300.000,00 € (tres-cents mil euros) a les subvencions objecte d’aquesta convocatòria.

Cinquè. Import de les subvencions

Cada municipi o entitat local menor pot presentar una sola sol·licitud, que pot incloure un màxim de 3 projectes d'actuació de retirada d'RCDnP. La suma del cost subvencionable dels projectes d'una mateixa sol·licitud mai pot ser superior als 40.000 euros.  

L'import màxim subvencionable de cada projecte és el 80% del cost total pressupostat (o cost final si escau) del projecte presentat a la sol·licitud.

Sisè. Termini de presentació de sol·licituds

El termini per presentar les sol·licituds i tota la documentació annexa és de vint (20) dies hàbils, que computa a partir de l’endemà d'haver-se publicat l'extracte de la convocatòria en el Butlletí Oficial de les Illes Balears. Cal presentar-les en qualsevol terminal del Registre General del Consell Insular de Mallorca, i també als llocs establerts en l’apartat 4 de l’article 16 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

Setè. Temporalització de la convocatòria

El termini d’execució de les actuacions derivades d’aquesta convocatòria és de l’1 de juliol de 2017 fins el 30 de juny del 2018. Perquè les despeses siguin elegibles, les dates de les factures i d’altres documents amb valor probatori equivalent, així com el seu corresponent pagament, han d'estar compresos dins el mateix període.

Vuitè. Altres dades

Les actuacions s'han de dur a terme mitjançant la contractació d'empreses externes a l’ajuntament o entitat local menor.

Les sol·licituds s’han de formalitzar mitjançant les instàncies i els annexos que facilita el Consell de Mallorca que es poden trobar a la seva seu electrònica: https://seu.conselldemallorca.net/ca.

Palma, 2 de març de 2018

El secretari general,

per delegació del president

(Decret de 17 de juliol de 2015; BOIB núm. 114, de 28 de juliol de 2015)

Jeroni Miquel Mas Rigo