Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

PLE, COMISSIÓ DE GOVERN, CONSELL EXECUTIU I PRESIDÈNCIA

Núm. 2851
Aprovació definitiva del decret pel qual es declara la necessitat d’expropiar el Bé d’Interès Cultural, amb categoria de Monument, Celler Bodega Cooperativa de Felanitx, Es Sindicat (parcel·la rústica 37, del polígon 55 de Felanitx) i s’inicia l’expedient d’expropiació forçosa

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El dia 9 de març de 2018, el president del Consell Insular de Mallorca, va resoldre:

«El dia 1 de febrer de 2018 es va dictar decret, previ dictamen favorable de la Comissió Informativa reunida el dia 1 de febrer, pel qual es va aprovar inicialment la declaració de necessitat d’expropiació del Bé d’Interès Cultural, amb categoria de Monument, Celler Bodega Cooperativa de Felanitx, Es Sindicat, (parcel·la rústica 37, del polígon 55 de Felanitx).

La declaració s’ha sotmès a informació pública mitjançant la corresponent publicació en el BOIB número 16, de dia 3 de febrer de 2018; la inserció del corresponent anunci en un dels diaris de major difusió, el dia 3 de febrer de 2018, i l’exposició al públic, pel termini de 20 dies, en el tauler d’edictes de l’Ajuntament de Felanitx.

Durant el termini d’informació pública no s’han formulat reclamacions contra la declaració, per la qual cosa, i en compliment del que es va disposar en el Decret de dia 1 de febrer de 2018 pel qual es va declarar la necessitat d’ocupació del Bé d’Interès Cultural, amb categoria de Monument, Celler Bodega Cooperativa de Felanitx, Es Sindicat, es considera aprovada definitivament la declaració de necessitat d’expropiació dels béns que a continuació es relacionen, i comença l’expedient d’expropiació forçosa.

Terme municipal de Felanitx

Referència cadastral

Localització

Titular

m2  expr.

07022A055000370000WQ

Polígono 55 Parcela 37 000800200ED16G

Pablo Ripoll Pol y Francisca Nicolau Cerdá

11.988

Contra aquest acord, que posa fi a la via administrativa, es poden interposar, alternativament, els recursos següents:

a) Directament, el recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Palma que correspongui en el termini de dos mesos, comptadors a partir de l’endemà de la publicació.

b) El recurs de reposició potestatiu davant el Ple, en el termini d’un mes, comptador a partir de l’endemà de la publicació. Contra la desestimació expressa d’aquest recurs de reposició, s’hi pot interposar el recurs contenciós administratiu davant el Jutjat contenciós Administratiu de Palma que correspongui, en el termini de dos mesos, comptadors a partir de l’endemà de rebre la notificació de la desestimació del dit recurs de reposició.

Si ha transcorregut un mes des de la interposició del recurs de reposició potestatiu i no s’ha rebut la notificació de resolució expressa, s’entén desestimat per silenci i es pot interposar el recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Palma que correspongui, sense limitació de temps.

No obstant l’anterior, es pot interposar, si escau, qualsevol altre recurs que es consideri oportú. Tot això de conformitat amb la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa i la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.»

 

Palma, 12 de març de 2018

Per delegació del president, el secretari general

(Decret de 17 de juliol de 2015, BOIB núm. 114, de 28 de juliol de 2015)

Jeroni M. Mas Rigo