Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció primera. Contractació Pública

AJUNTAMENT DE MANCOR DE LA VALL

Núm. 2699
Plec de clàusules administratives contracte de gestió de serveis de bar i de diferents instal·lacions del poliesportiu del TM de Mancor de la Vall

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

EXPCONTR6-18

En sessió plenària ordinària celebrada el dia 07 de març de 2018 foren aprovats els Plecs de clàusules administratives, així com el seu contingut íntegre, per a la contractació de la gestió del serveis públics, concretament per a la gestió del servei de bar i diferents instal·lacions del camp de futbol de Mancor de la Vall, mitjançant procediment obert, oferta econòmica més avantatjosa i diversos criteris d’adjudicació, tramitació ordinària, expedient de contractació núm. 6/2018.

Conformement amb allò que disposa l’article 188.3 de la Llei 20/2006, de 15 de desembre, municipal i de règim local de les Illes Balears, es sotmeten a informació pública els plecs de clàusules administratives particulars, per un termini de 10 dies naturals, per tal que puguin presentar-se reclamacions, que seran resoltes per l’òrgan de contractació, el Batle per competència delegada del Ple de l´Ajuntament. Simultàniament s’anuncia la licitació per la presentació de proposicions, si bé aquest es suspendrà quan es presentin reclamacions durant els esmentats terminis en els supòsits en que sigui necessari per resoldre les qüestions plantejades:

Quadre resum de les característiques del contracte nº EXPCONT6-18:

1.-Entitat Adjudicadora:

a) Organisme: Ajuntament de Mancor de la Vall.

b) Òrgan de contractació: Batle, per competència delegada del Ple.

c) Data d’aprovació de la licitació: 07 de març de 2018.

d) Número d’expedient: EXPCONTR6-18

e) Dependència que tramita l’expedient: Secretaria de l´Ajuntament de Mancor, Plaça de l´Ajuntament, nº1, C.P. 07312; Tfl. 971501776; martabusquets.93@gmail.com.

f) perfil del contractant: http://www.ajmancordelavall.net

g) data límit d’obtenció documentació i informació: fins el dia de finalització del termini de presentació d’ofertes i també a través del perfil del contractant.

2.- Tramitació i procediment:

Tipus de contracte: Gestió de serveis Procediment: Obert Tramitació: Ordinària

Modalitat: Gestió de Servei de Bar i explotació de les diferents instal·lacions del Poliesportiu de Mancor de la Vall.

Forma: Oferta econòmicament més avantatjosa. Diferents criteris d´adjudicació.

Termini de presentació d´ofertes: 15 dies començant a comptar des del dia següent a la publicació del seu anunci al BOIB.

Lloc de presentació d´ofertes: Ajuntament de Mancor de la Vall (Plaça de l´Ajuntament, nº1, C.P. 07312, de 08:00 a 14:00 hores.

Data d´obertura del primer sobre (Sobre A «Documentació administrativa»): El primer dilluns hàbil en què acabi el termini de presentació de propostes

Data d´obertura del segon sobre (Sobre B «Proposta econòmica»): El segon dilluns hàbil en què acabi el termini de presentació de propostes.

Mesa de contractació: Sí.

Cànon: import mínim 350,00€ mensuals (import mínim anual: 4.200,00€ IVA inclòs).

Revisió de Preus: Sí Sistema de revisió: IPC anual.

Duració: 5 anys i una possible pròrroga d´un any (5+1)

Divisió per lots: No. Garantia provisional: No Garantia complementaria: No

Garantia definitiva: Sí, ascendeix al 10% del cànon total oferit en el contracte (Iva inclòs).

Presentació de garanties: Qualsevol de les maneres previstes a l´article 96.1 TRLCSP.

 

3.- L´adjudicació del present contracte, es farà d´acord amb el següent barem:

- Millora del preu (només a l´alça)............................fins a 75 punts. Es calcularà concedint 1 punt per cada 2% d´augment del cànon mínim.

- Millores que proposin els licitadors relatives a instal·lacions, infraestructures i gestió de la instal·lació esportiva ................................................... fins a 25 punts.

4.- Altres informacions:

Per a més informació sobre la licitació adreçar-se al perfil del contractant de la pàgina web de l’Ajuntament de Mancor de la Vall on s´hi troben publicats íntegrament els Plecs de clàusules administratives de la present contractació:

http://www.ajmancordelavall.net/contratante/index.ct.html

Mancor de la Vall

El Batle
Guillem Villalonga Ramonell