Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

ESCOLA BALEAR D'ADMINISTRACIÓ PÚBLICA (EBAP)

Núm. 2621
Resolució del director general de Funció Pública i Administracions Públiques per la qual se cita a termini les persones interessades en el recurs contenciós administratiu PA 354/2017 interposat contra la Resolució de data 1 d’agost de 2017 per la qual es desestima el recurs de reposició que va interposar el Col•legi Oficial de Pèrits i Enginyers Tècnics Industrials de les Illes Balears contra la Resolució de la Consellera d’Hisenda i Administracions Públiques per la qual es convoca una borsa extraordinària del cos facultatiu superior, escala d’enginyeria, especialitat enginyer industrial per a l’illa de Mallorca

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1. El Col·legi Oficial de Pèrits i Enginyers Tècnics Industrials de les Illes Balears ha interposat un recurs contenciós administratiu que es segueix pels tràmits del procediment abreujat davant el Jutjat Contenciós Administratiu núm. 2 de Palma de Mallorca (actuacions núm. 354/2017) contra la Resolució de la Consellera d’Hisenda i Administracions Públiques, de data 1 d’agost de 2017 per la qual es desestima el recurs de reposició que va interposar el Col·legi Oficial de Pèrits i Enginyers Tècnics Industrials de les Illes Balears contra la Resolució de la Consellera d’Hisenda i Administracions Públiques per la qual es convoca una borsa extraordinària del cos facultatiu superior, escala d’enginyeria, especialitat enginyer industrial per a l’illa de Mallorca.

2. Mitjançant ofici, que va tenir entrada en el Registre de la conselleria d’Hisenda i Administracions Públiques el dia 17 de gener de 2018, del Jutjat Contenciós Administratiu núm. 2 de Palma de Mallorca, dictat en el procediment abreujat esmentat, s’ha requerit que es remeti l’expedient administratiu en el qual es va dictar la Resolució impugnada, al qual s’han d’incorporar les notificacions de les citacions a termini trameses a les persones interessades.

Fonaments de dret

Els articles 48 a 50 de la Llei reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa en relació amb l’article 40 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, Llei del Procediment Administratiu comú de les Administracions Públiques.

Per tot això, dict la següent

Resolució

1. Remetre al Jutjat Contenciós Administratiu núm. 2 de Palma una còpia compulsada de l’expedient administratiu en què es va dictar la Resolució impugnada i és objecte del recurs contenciós administratiu que es segueix en les actuacions núm. 354 /2017.

2.Notificar aquesta resolució a les persones interessades, que es poden veure afectades per la sentència que es dicti en el recurs contenciós administratiu interposat per Col·legi Oficial de Pèrits i Enginyers Tècnics Industrials de les Illes Balears, per tal que puguin comparèixer en qualitat de demandades i presentar-se davant aquest Jutjat en el termini de nou dies a partir que s’hagi notificat o publicat aquesta resolució.

3.Comunicar a les persones interessades que si es presenten fora del termini indicat, se les considerarà com a part, sense que per això s’hagi de retrotreure ni interrompre el curs del procediment, i que si no s’hi presenten oportunament, la tramitació del procediment continuarà, sense que sigui necessari trametre’ls cap notificació.

4. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i notificar-la a les persones interessades.

 

Marratxí, 6 de febrer de 2018

El director general de Funció Pública i Administracions Públiques
Pedro Jiménez Ramírez