Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció primera. Contractació Pública

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

DEPARTAMENT DE TERRITORI I INFRAESTRUCTURES

Núm. 2614
Licitació del Consell de Mallorca relatiu a l’expedient de contractació del servei d’assistència tècnica servei d’assistència tècnica per elaborar mapes estratègics de renou de les carreteres de la xarxa del Consell de Mallorca-3ª fase.- Clau: 16-34.0-EP.- Exp. 24/2016, mitjançant procediment obert i amb tramitació ordinària

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Consell Executiu del Consell de Mallorca, en sessió de data 28 de febrer de 2018,  va aprovar el plec de clàusules administratives particulars del contracte relatiu a l’expedient de contractació del servei d’assistència tècnica per elaborar mapes estratègics de renou de les carreteres de la xarxa del Consell de Mallorca-3ª fase.- Clau: 16-34.0-EP.- Exp. 24/2016, mitjançant la valoració de diversos criteris d’adjudicació amb procediment obert i amb tramitació ordinària. Aquest expedient és susceptible de recurs especial en matèria de contractació, d’acord amb l’article 40.1.a del text refós de la llei de contractes del sector públic aprovat per reial decret legislatiu 3/2011, de 14 de novembre, que es pot interposar, de conformitat amb l’establert a l’article 40.2.a TRLCSP, contra el present anunci de licitació, els plecs i els documents contractuals que estableixin les condicions que han de regir la contractació. Les persones que vulguin interposar recurs especial en matèria de contractació disposen de 15 dies hàbils a partir del dia següent al de la publicació de la licitació del contracte en el DOUE, d’acord amb el que disposa l’article 44.2 TRLCSP.

Simultàniament s'anuncia la licitació del contracte esmentat.

Si durant el termini esmentat es presentés recurs especial en matèria de contractació, es suspendrà la licitació, i també el termini per a la presentació de proposicions, en els casos en que sigui necessari per resoldre la qüestió plantejada, i es reprendrà el que resti d’aquest termini a partir de l’endemà de la resolució dels recursos.

La present licitació s'anuncia d'acord amb les següents condicions:

1r.- Entitat Adjudicadora i dades per a l’obtenció d’informació:

a) Organisme: Consell de Mallorca.

b) Dependència on es tramita l’expedient: Departament de Territori i Infraestructures. Secretaria Tècnica. Secció de Contractació. 

2n.- Objecte del Contracte: contractació del servei d’assistència tècnica per elaborar mapes estratègics de renou de les carreteres de la xarxa del Consell de Mallorca-3ª fase.- Clau: 16-34.0-EP.- Exp. 24/2016

3r.- Termini d’execució:

nou (9) mesos, comptadors des de la formalització del contracte

4t.- Tramitació, procediment i forma d'adjudicació:

Tramitació: ordinària.

Procediment: obert.

Criteris d’adjudicació:

Proposició econòmica

50 punts

Oferta tècnica avaluable mitjançant judici de valor

50 punts

5è.- Pressupost base de licitació: tres-cents dos mil set-cents setanta-un euros amb quatre cèntims (302.771,04 €), IVA inclòs.

Pressupost IVA exclòs: dos-cents cinquanta mil dos-cents vint-i-quatre euros (250.224,00 €)

IVA (21%): cinquanta-dos mil cinc-cents quaranta-set euros amb quatre cèntims (52.547,04 €)

6è.- Garanties:

Garantia provisional: no és necessària.

Garantia complementària: no és necessària.

Garantia definitiva: 5% de l’import d’adjudicació IVA exclòs.

7è.- Obtenció de documentació i informació:

Consell Insular de Mallorca.  Departament de Territori i Infraestructures. Secretaria Tècnica.- Secció de Contractació.

General Riera, 113 (Llar de la Infància).

07010 Palma.

Telèfon: 971-219951/ 971-173592.

Fax: 971-219988.

E-mail: contractacioop@conselldemallorca.net

Data límit per a l'obtenció de documentació i informació: 10 d’abril de 2018

8è.- Requisits específics del contractista:

Els especificats als plecs de clàusules administratives.

9è.- Presentació de les ofertes o de les sol·licituds de participació: en tres sobres (sobre núm. 1: documentació administrativa; sobre núm. 2: proposició econòmica i sobre núm. 3: proposició tècnica avaluable mitjançant judici de valor) separats, tancats i firmats pel contractista o persona que el representi i s'hi ha de fer constar en cadascun el contingut respectiu i en tots tres el nom de l'interessat. També es farà constar el telèfon i fax de contacte.

Data límit de presentació: catorze hores del quadragèsim dia natural comptador a partir de la data de remissió de l’anunci de licitació al DOUE. Data d’enviament al DOUE: 2 de març de 2018. Data límit de presentació: 10 d’abril de 2018.

Documentació a presentar: la exigida en el plecs aprovats per Consell Executiu del Consell de Mallorca, en sessió de data 28 de febrer de 2018.

Lloc de presentació:

Consell Insular de Mallorca. Departament de Territori i Infraestructures.- General Riera, 113 (Llar de la Infància).

07010 Palma.

Telèfon: 971-219951 / 971-173592.

Fax: 971-219988.

E-mail: contractacioop@conselldemallorca.net

Data límit de presentació: catorze hores del dia 10 d’abril de 2018.

10è.- Obertura de les ofertes:

Entitat: Consell  de Mallorca. Departament de Territori i Infraestructures. Secretaria Tècnica. Contractació.

Domicili: General Riera 113. Palma de Mallorca.

Data: 13 d’abril de 2018.

- La Mesa d’obertura de la documentació administrativa que està prevista per al dia 13 d’abril de 2018, es farà en sessió no pública, sempre i quan es disposi de totes les pliques.

- La Mesa per a l’obertura de la documentació tècnica avaluable mitjançant judici de valor presentada pels licitadors es farà en sessió pública el tercer dia hàbil posterior al que es faci la Mesa per a l’obertura de la documentació administrativa o, si això no fos possible, en el termini establert pel Departament de Territori i Infraestructures del Consell de Mallorca, la qual cosa es comunicarà als licitadors amb un mínim de dos dies d’antelació.

- La data en la qual es farà la Mesa per a l’obertura de les ofertes econòmiques es comunicarà als licitadors amb un mínim de dos dies d’antelació. Sessió pública.

11è.- Despeses d’anuncis. Import màxim: dos mil euros (2.000 euros).

 

Palma, 5 de març de 2018

El secretari tècnic del Departament de Territori i Infraestructures,

Marc López Expósito